#TBT

WHAT TO DO?!

nytårHej søde læsere!

Vi er fire mennesker der er igang med, at planlægge vores nytårsaften. Men hvad skal vi lave? Og hvilke muligheder har vi?

Vi var til, at starte med ude i noget afbudsrejse-halløj, men droppede det hurtigt. Så snakkede vi lidt om en berliner tur og den er stadig lidt på tale. Men så for, at gøre det endnu lettere for os selv, har vi nu snakket om noget hotel ophold i Danmark.

Og så er det her vi får brug for jeres hjælp, for hvor kan vi tage hen? Hvilken by i Danmark fx? Nogle foreslag?

Vi har selvfølgelig nogle krav – ikke de helt vilde MEN..

1. Det skal helts være et sted hvor man kan lave noget om dagen, måske tage ud og se noget – opleve noget! (shopping indgår også her.. don’t tell M!!)

2. Det skal være et sted hvor der er LÆKRE resturenter! (OK stort krav)

3. Det skal være et sted hvor man kan mærke, at det er nytårsaften. Her tænker jeg på fyrværkeri osv.

4. Det skal være et sted hvor man kan komme ud og drikke sig lidt fuld måske! Bare lidt, det er jo trods alt nytårsaften!

Hvis i kender nogle fede steder i Tyskland eller Sverige kan de selvfølgelig også komme på tale. I hvert fald skal vi havde fundet på noget snarest, da sådan noget bare SKAL planlægges ned til mindste detalje – ellers går det galt (jeg snakker af erfaring!)

PS. Hvad har i selv i tankerne omkring jeres nytårsaften? Og hvad plejer i, at foretage jer? uh – jeg er nysgerrig!!

7 KOMMENTARER

 • Johanne

  kan virkelig anbefale hamborg til at holde nytår i 🙂 det er en ret billig by og kan virkelig anbefale Marriot og side hotel. Marriot er overraskende billigt og begge steder har pool og ligger virkelig centralt. Der er røv god shopping og virkelig gode resturanter, kan specielt di bank kan anbefales på nytårsaften.
  nå det var så lige et lille turist katalog 😉

  Jeg skal selv holde Nytårsaften med mine fantastiske Ro-venner og søde trænere i min klub, den skal nok blive en fest! Ikke den store luksus aften, men der er god mad og en massere dans (på bordene..)

  kh johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du tjekket hoteller i Aalborg eller Aarhus? Der er lidt af det hele i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min kæreste og jeg samt en gruppe af hans venner havde også overvejet hotelopholdet, men næsten ALLE værelser på hoteller er lejet ud – i hvert fald i de storbyer vi havde undersøgt.
  Men synes berlinerturen lyder fed! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Pigerne og jeg (6 stk.) har snakket om at tage en tur til Berlin sammen med den enes kæreste + en gruppe af hans venner, for at prøve noget anderledes end bare at være herhjemme, men tror ‘bare’ det bliver herhjemme i år med god mad og lækre drinks og så måske udland næste år istedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, gid det heller ikke var så besværgeligt at planlægge altså! Men ‘herhjemme’ lyder også hyggeligt nok. Det er jo hvad man gør det til, men forstår dig 100 %, jeg vil også bare SÅÅÅ gerne prøve noget nyt.. DERFOR krise!

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

#TBT