JEG REJSER TIL DECEMBER!

LØRDAG D. 26 OKTOBER

brooooråh, se lige min kære lillebror og jeg her. SÅ SØDE ALTSÅ^^!

I dag er det en stor dag, og det er det blandt andet fordi min mor har fødselsdag, så der vil være ‘fuldt hus’, boller og lagkager uhmm..  Men  det er også en stor dag fordi der i aften bliver sent ‘knæk cancer’ på TV2 klokken 20:00. Jeg glæder mig så meget til, at se programmet og donere nogle penge. Det er på tide, at vi slår kræften ihjel og ikke omvendt. Jeg har selv mistet familie medlemmer til kræften det er så forfærdeligt. SÅ husk og donere nogle penge, det er ligemeget hvor meget beløbet er på – bare der kommer nogle penge i den kasse!

Knæk-cancer

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG REJSER TIL DECEMBER!