A woman who doesn't wear perfume has no future.

Bliver aldrig for gammel!

 photo helloo_zps98cf7c36.jpgHej bloggen!

Jeg synes det er vigtigt, at i ved, at jeg ALDRIG bliver for gammel til Hello Kitty. Jeg ejer snart alt i Hello Kitty. Seriøst, alt lige fra g-strenge med Hello Kitty på til lyserødt sengetøj med den berømte Kitty på og min kæreste er heldigvis ved at vænne sig til det.

Billedet ovenover siger mere end TUSINDE ord! Eller.. det gør tingene ihvertfald på billedet. Jeg har nemlig sådan en betænksom svigerfamilie + kæreste der virkeligt snart kender mig ALT ALT for godt!

Hello Kitty bamsen er en gave fra min kæreste af. Den er lavet i ‘build a bear’ og hvis jeg trykker på dens højre hånd kan jeg høre min kæreste sige “jeg elsker dig skat”. MEGA SWEET! Jeg fik den i halvårs gave og den betyder seriøst alt for mig. Specielt  når min kæreste ikke er hos mig :). HAHA åh nej, det troede i sikkert ikke om mig – der kan i bare se. Så til de af jer der har en kæreste – ØNSK JER EN! haha, verdens bedste gave. Og til de af jer som IKKE har en kæreste, få en veninde til at lave en for jer. Det er seriøst en dejlig og betænksom ting!

Rejsesættet fik jeg af min svigermor, MEGA FEDT! Og det skal bruges snart, men det vil jeg ikke fortælle jer om nu – det kommer løbende :-*

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

A woman who doesn't wear perfume has no future.