Just smile and smell good.

Snart student, what to wear?

Nelly favoritter:  photo student_zps415bf2f5.jpgJeg er helt vild med de her to modeller, og kan i gætte hvorfor? Jeg elsker jo at overdrive, at der er noget spændende at kigge på, og noget som folk ikke ser hver dag. Disse to modeller kunne sagtens minde en smule om konfirmations kjoler, men jeg ville sagtens turde tage dem på til min dimension eller lignende. Tyl er helt sikkert mit favorit stof, det kan jeg bare ikke få nok af! Modellerne minder mig også om havfrue kjoler og det vigtigste for mig- hvis jeg skal bære en lang kjole er, at man kan se mine ben.. Jeg er simpelthen for lav til at være lukket fuldstændigt inde. Maxi kjoler kommer jeg hurtigt til at forsvinde i, hvis ikke der er et åbent snit, og det er også en af grundene til, at disse to modeller er super fantastiske! Ens ben ser også længere ud 😉  photo student1_zpsee09a804.jpgDe her modeller er korte, hvilket er lækkert nu hvor vejret (forhåbentligt) bliver bedre i slutningen af juni måned, haha åh. Jeg synes ikke det gør noget at ærmerne på den ene model er lang, det synes jeg er skide flot, og stoffet er helt vildt smukt. Den første kjole af de her to er min favorit. Jeg synes simpelthen den er så fin. Det minder mig om en striktrøje, men på en sexy måde, og det skyldes nok den nedringet v-hals. Men man skal virkelig have nogle flotte brede hofter for at være i den, hvis man er for firkantet i det, kan det godt gå hen og se sjovt ud. Jeg synes helt sikkert at det klæder høje piger i modeller som den første kjole, hvor imod den anden kan gå til alle slags former 🙂  photo student2_zps7a5d31d5.jpgDe her tre modeller er også flotte på deres helt egen måde. Jeg synes modellen i midten er genial, da ‘stropperne’ ligger på skuldrene og jeg er typen der hader stropper!!! VIRKELIGT OVERDREVET MEGET .. derfor synes jeg det er super fint når de kan få lov til at ligge på skuldrene, på den måde ligger man heller ikke mærke til dem. Udover det, synes jeg også det giver kjolen et virkeligt stilfuldt look.

Kjolen til højre er skide kedelig, men dejlig afslappet. Jeg har et crush på de der baggy-shirts her for tiden, den minder mig lidt om den jeg liiiiige har købt i ginatricot i grå (tjek tidligere indlæg) til 149 kroner 🙂 photo student3_zps395c8a3d.jpgNu hvor min hue er konge blå (stolt HHX’er) kunne det være ret blæret at dukke op i en kjole i samme farve, hvad siger i? Jeg søgte lidt på navy og blå og disse smukke kom frem. Jeg synes måske bare ryggen i den første kjole er lidt for poppet til min smag, og nummer to er måske lidt for kedelig, man har måske bare set begge modeller for meget.. Men de er nu meget fine alligevel, og jeg synes i skulle havde muligheden for at tjekke dem ud 🙂  photo student4_zps66d98416.jpgDet er lidt det samme med disse to modeller som de to ovenstående, men alligevel ELSKER jeg bare kjole nummer et. Jeg nåede aldrig selv at købe mig en model som denne, ville ellers have haft den i både grå og i sort, for jeg synes man får sådan en fin mave i den. Hvad synes i? 🙂 ville den ikke også være fin til sin dimension, også et par fine kilehæle til måske. Kjolen til højre er også af samme model som man har set meget til, den ligner den man kan købe i H&M for tiden, men sød er den og specielt i blå 🙂

Asos favoritter:

 photo student1_zps4b003133.jpgDisse to modeller fra Asos synes jeg selv er rigtig fine, brystet på den første kjole er rigtigt stilet, jeg elsker også måden ærmerne er på. Den får ens overkrop til at virke længere, og det synes jeg er super flot. Kjolen til venstre ville igen klæde de lidt højere piger synes jeg, især hvis man er tynd som en pind, for så kan den rigtig tillade sig at folde sådan ud, uden man kommer til at se større ud. Jeg synes begge to er vildt flotte åhw..  photo student2_zps0515933f.jpgDenne model er helt sikkert MIN favorit fra Asos af, hvad synes i om den? jeg elsker at den er en smule ‘lille pige agtig’ også alligevel stilfuld og sexi smexi. Ryggen er super cool, bar ryg er det smukkeste til piger synes jeg! Så det er en vigtig detalje. Brystet på den er også fin! Denne model minder mig ikke rigtigt om noget andet jeg har set, og det er dejligt. Jeg vil jo helst gerne skildrer mig lidt ud fra mængden af 😉  photo student3_zps543521c3.jpgIgen en blå fin kjole med blonder, men det er okay – for blonder får man aldrig nok af om sommeren :). Jeg synes det her er en rigtig fin blonde kjole/bluse igen fordi den er lidt baggy samtidig med, at den er meget tøset. Jeg ville nok ligne et telt i den, desværre. Men jeg synes sgu den er fin alligevel!

Bubblerooms favoritter: photo student4_zpsc6991e0e.jpg

Endnu en masse flotte kjoler, men synes efterhånden at de fleste ligner hinanden 🙂 Måske er det bare farven der gør det, men hold da op. Jeg har sådan lavet en top 4 liste, af de kjoler som jeg synes er flottest. Det undre jer vel ikke hvilken en jeg har som nummer 1? Igen en lang kjole, der ikke ligner de andre, jeg synes virkeligt den er flot- og gæt engang, stoffet er sgu tyl. wuhuu, jeg kunne den så godt, men den er desværre lidt for dyr til mit budget 2.139,- så er den vidst også betalt, men smuk er den godt nok!

Hvis i kan anbefale nogle butikker (online er også okay) som sælger fine kjoler for tiden, så smæk en kommentar i kommentarfeltet. Jeg har nemlig selv været i diverse butikker, og jeg kan ikke finde en skid. Forhåbentligt ville der komme flere når tiden nærmer sig – who knows 🙂 Jeg har set at ginatricot også laver nogle fine hvide kjoler i år, men jeg kan ikke rigtigt passe deres kjoler, de er lidt for store :(.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Just smile and smell good.