INSPIRATION//DET ER JO DISTORTION TID//I WOULD LIKE TO WEAR

DISTORTION DAY 2. OUTFIT

 photo d_zps5c6f7a1d.jpg photo d1_zpsbdada5d6.jpg photo d2_zpsb6bf87c0.jpg photo d3_zps31576bc0.jpg photo d4_zpsdfe854aa.jpg photo d5_zps9eaa64f8.jpg photo d6_zpsbe2a55ff.jpg
Røde øjne, ødelagt knold og trætte fødder = jeg er simpelthen dødsmadret!

Indlægget er planlagt (lavet torsdag aften klokken lorteshit) + billederne er taget samme tid. Jeg har simpelthen ikke kunne nå det tidligere da jeg som i nok ved, har været til min sidste skriftlige eksamen.

WUHU, fucking aldrig mere spansk i skolen! Jeg føler selv, at jeg fortjener et 12-tal for min indsats idag, hahaha.. Men nu må vi se hvad censor siger, det kan være han/hun/den ikke mener det samme anywayssss 😉

Distortion var hyggeligt, men ikke lige mig alligevel. Jeg var der første år det var der og der var det røv fedt – for jeg var fandme fuld det år. Men i år, åhww nej tak. Ikke lige mig alligevel. Det der med at plante sin røv på en græsplæne har aldrig været noget for mig. Jeg har fx heller ALDRIG nogensinde været på roskilde eller andre festivaller.. jo “åh abe koncerten” da jeg var helt lille.. det er nok det tætteste jeg kommer på et festival hahahah, og jeg kommer desværre heller ikke tættere på :-). Jeg ved ikke hvorfor jeg sammenligner de to ting med hinanden (distortion+festivaller). Måske var det øllene, musikken og græsplænerne. Desuden brydes jeg mig ikke om alt for fulde mennesker, specielt ikke når jeg selv er ædru åwh!

Hvad med jer? Hvordan har i det med disse ting?

PS. min knold var virkeligt et hit idag, hold da op. Folk der gik forbi mig skulle lige trykke på den, eller bare røre den. Værst af alt, sætte sin øl i midten af den, haha. God griner!

7 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

INSPIRATION//DET ER JO DISTORTION TID//I WOULD LIKE TO WEAR