Waking up to a new day is a gift, appreciate it and do remember you are loved. Good morning and have a splendid day.

Photobucket
“Dance like no one is watching,
love like you’ll never be hurt,
sing like no one is listening,
and live like it’s heaven on earth.”
Have a Wonderful Day…!!!

Godmorgen bloggen, babes og søde mennesker. Klokken er nu halv 2 og jeg nyder livet fuldt ud. Jeg går sent i seng, og står sent op, mhmm.. Sommerferien er det bedste i verden 🙂 Håber i nyder jeres ligeså meget som jeg selv gør!

Først og fremmest; tillykke til alle jer smukke’smukke SMUKKE studenter derude.. (gid det var mig, men det er det forhåbentligt næste år.. haha) Jeg ønsker jer alle de bedste uger med fest og hor, og hvad der nu ellers hører til.

Jeg rejser som sagt d. 3 juli og kommer hjem igen d. 29 juli.. altså en dejlig måned afsted til USA.. fuck jeg glæder mig, jeg kan slet ikke beskrive med ord hvor godt det bliver at komme væk fra kolde Danmark og væk fra alle følelser og visse personer, ned til et land hvor jeg kan slappe af og være helt mig selv. Jeg har selvfølgelig planer om at blogge hver dag. Jeg har i hvert fald planlagt med mig selv at jeg slæber min bærbar med:-). Det bliver super fedt, og jeg håber selvfølgelig at i ville følge med på min rejse via bloggen :-).

Når.. Udover at jeg rejser osv, så er mine dage ret planlagte op til, så jeg håber at jeg når at få blogget en masse inden.. Min bedste ven får huen i dag, så det skal selvfølgelig fejres godt og grundigt. JEG ER SÅ STOLT! i morgen skal jeg være på skolen det meste af dagen, da nogle helt igennem fantastiske tøser også får deres hue på. Torsdag har jeg min sidste årsprøve, det bliver fandme lækkert at få den ud af hovedet, og fredag skal vi alle sammen (de fleste..) i byen for at fejre at nu har vi fri, og sommerferien er begyndt :-). Det bliver fantastisk, selvom jeg igennem hele læseferien har følt at det har været sommerferie :-). Lørdag er sidste dag med tøserne inden jeg rejser, og søndag og mandag skal bruges på at handle ind, pakke, og alt det der nu skal ordnes når man skal væk. PUHA! haha, jeg glæder mig!

Hvad skal i lave i jeres sommerferie kære læsere? skal i rejse? og .. hvorhen? 🙂

8 KOMMENTARER

  • Rejser selv til USA her på mandag, og hvor glæder jeg mig også bare helt vildt! 😀 Dog skal jeg “kun” være væk i 3 uger.. 🙂

    Håber du får en fantastisk tur, glæder mig bestemt til at se billeder!

    Kram 🙂

    genbrugskroeller.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh det bliver også dejligt 😀 3 uger er heeeeeeelt fint. Jeg håber du får en dejlig tur <3

      & tusind tak 🙂 Jeg skal nok prøve at få blogget hver dag 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ikke de vilde planer pt, får sommerferie om små 11timer 😀 .. ellers skal jeg i sommerhus på samsø med nogle veninder et par dage. Og så skal jeg pleje min blege hud, for solen er ikke gavmild i år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • uhhhh!! TILLYKKE MED SOMMERFERIEN, hahaha..
      Det er sgu skønt.

      Det lyder sgu også dejligt, så længe man bare kommer lidt væk fra den normale hverdag 🙂 mhmm.. LIGE PRÆCIS, fuck det danske sommervejr 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah M

    Gid det var mig der skulle til USA, men det kommer jeg forhåbentlig på et tidspunkt. Her på lørdag rejser jeg til dejlige Spanien, og skal være dernede i 19 dage… Glæder mig så meget, allermest glæder jeg mig til at komme ned til varmen og væk fra det her skod vejr i Danmark.
    Rigtig god tur til USA, du må lige fortælle en masse om det, og om der er noget man bare SKAL opleve!

    Knus herfra 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej men jeg glæder mig overdrevet! 🙂
      & ja, selvfølgelig gør du da det..

      HAHA, du har helt ret. Det er også det jeg glæder mig allermest til, at komme væk fra det her lortevejr og ned til varmen!

      SELVFØLGELIG, bare følg med på bloggen! Skal nok prøve at opdatere den hele tiden 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

    Hvad skal du i USA? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *