JEG ER SÅ FANDENS STOLT!

PhotobucketSom overteksten lyder, så er jeg så fandens stolt af de dejlige og smukke studenter i år. Det er virkelig en underlig følelse, da det kunne havde været en selv i år! Men det er virkeligt rørende at se på, og mærkeligt at de mennesker man selv har gået i skole med, de mennesker man har kendt sådan ALTID, lige pludseligt skal videre i livet.. 🙂 Det bliver tomt og jeg tror bare at jeg skal nyde mit sidste år i skolen!

Det har været en rigtig dejlig dag i dag, selvom jeg har været møg tidligt oppe! Tøserne og jeg var ovre på skolen for at fejre studenterne, og selvfølgelig være der når de fik deres smukke huer på. Jeg må nok være ærlig og tilstå at jeg kneb en tåre eller to haha! Stemningen er bare så vidunderlig. Jeg er virkeligt et følsomt menneske har jeg fundet ud af :-). Men det er også meget rart, i hvert fald når man er så glad på andres vegne! Når men.. Udover det har jeg drukket en maaaaaaaaaassse asti, champagne og spist en masse jordbær og chokolade. PUHA! jeg kunne faktisk mærke det i hovedet da jeg kom hjem, haha! Ej, alt i alt har det været en vild dag og jeg er sindsyg træt nu! JEG ville ønske jeg ikke havde en motherfucker årsprøve i morgen, så var jeg sgu taget i byen i dag, i morgen og fredag :-D.. ØV!

PhotobucketJeg må hellere komme i seng i god tid i dag, så jeg kan stå op i morgen 🙂 SÅ BLOGGEN, DEJLIGE MENNESKER OG SMUKKE STUDENTER.. SOV DEJLIGT <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *