CUPCAKES

DAGENS OUTFIT

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Dagens outfit er ikke ligefrem det helt vilde, jeg har bare minus overskud om morgen selvom jeg prøver 🙂 Heldigvis hjælper det lidt på det når man er i god tid om morgenen! Jeg hader simpelthen de dage hvor man næsten ingen tid har! Puha.. Har i haft en god mandag? Det er jo vigtigt at få en god start på ugen 🙂 Min dag har faktisk været meget god. Mangler bare liiiiiiiiiige at vaske sengetøj og tøj.. og støvsuge lidt, muligvis få gjort lidt rent.. magter det ikke!

Men se hvad jeg har lavet i dag 🙂
PhotobucketPhotobucket
mhmmmmm, der findes ikke noget bedre end nybagte boller…. OHH SÅÅÅ LÆKKERT!!

2 KOMMENTARER

 • Hej med dig:-) Super fed blog!! Jeg elsker den… Ville høre dig ad hvor din grå trøje er fra? Og din skjorte, som du har på her på billederne? 🙂

  Hilsen Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line 🙂
   Tusind tak. Den grå trøje har jeg arvet fra min farmor, så ved ikke helt hvor den er fra. Den er ihvertfald pænt gammel! og skjorten er fra en genbrug, så det ved jeg faktisk heller ikke 🙂 du kan nok godt finde noget der ligner i h&m eller gina 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CUPCAKES