GLIMMER KJOLE

CUPCAKES

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketInden festen i lørdags blev der holdt et hyggeligt polterabend for min kærestes mor, som skal giftes her d. 4 februar. Min kærestes søster Carina og jeg var hos den kommende brud klokken 10 om morgenen og hentede så den sidste gæst en time efter. Vi fik hygget os rigtig meget med asti, cupcakes og en masse andet guf! Det var første gang at mine cupcakes blev så flotte 😀 Bagte nogle ugen inden, og der blev de ikke nær så fine som disse! Hvad med jer kære læsere, har i bagt cupcakes før? Og hvordan gik det? 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GLIMMER KJOLE