HAR I HAFT EN GOD WEEKEND SMUKKE MENNESKER?

Photobucket
Min weekend har været perfekt. Jeg har brugt min weekend på folk jeg holder utroligt meget af! Jeg var blandt andet i byen i fredags med en af mine veninder. Vi fik desværre ikke taget nogle billeder, da vi var i tidspres og nåede egentligt bare kun at gøre os nogenlunde klar. Det er lidt øv, for vi var pisssssee lækkkkrreeee.. DAMN!
Photobucket
Og så fik jeg i dag Twilight 1, 2 og 3 i adventspakke af mine kære forældre. Sååå godnat på bloggen, nu skal der nørdes twilight 🙂 LOVE.

BTW.. jeg rejser på torsdag juuuuuuuuuuhuuuu!!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *