Fashion is what you adopt when you don't know who you are

The hair is the richest ornament of women

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hvad er i mest til; krøller eller fladt hår? Og hvilket garn går i og drømmer om?
Jeg er nok mest til det flade kedelige hår, men jeg drømmer om et kæmpe garn – langt, tykt og krøllet! uhm..
Kom med jeres mening, hvordan er jeres eget hår? 

6 KOMMENTARER

 • Alt andet det jeg har nu: http://rikkechr.blogspot.com/2011/10/haret.htmlDit hår er fint – glat :)Rikke / uno máswww.rikkechr.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert lækkert lækkeeeeeeeeeeeert tøser! love it. Og tak for det Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fremmede. :)))- jeg faldt lige over din blog på bloglovin' og jeg kan sgu godt lide hvad jeg ser :bså nu følger jeg dig herinde og på bloglovin' :)))Og jeg synes dit hår ser ret så lækkert ud! Selv med krøller 🙂 xo Maria // mariasander.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker disse fine billeder :-)Der er bare noget sødt, fint, sårbart, drillende og sjovt over dem..Jeg ønsker mig egentlig også langt lækkert naturligt lyst hår, men det kan mit hår ikke klare, så er ret glad for at page klæder mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder meget lækkert! gid ens hår voksede hurtigere 🙂 Tusind tak, jeg bruger aaaaaaaaldrig mine krøller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne have længere hår. Rigtig gerne, ikke at mit hår er kort. Men vil gerne have det endnu længere. Jeg har stort krøllet hår.Katrine, dit hår er virkelig flot! Jeg er vild med dine krøller :-)Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Fashion is what you adopt when you don't know who you are