Jeres mening

Photobucket
Først og fremmest ville jeg sindsygt gerne have lavet en tatovering, men jeg har stadig ikke fundet på noget!

Hvordan har i det med tatoveringer? Synes i at der skal være en grænse for hvad man skal få lavet, og hvad man ikke skal få lavet? Og har i selv nogle tatoveringer?
Lige for tiden er det jo IN med en masse tatoveringer, synes i stadig at de skal betyde noget for en? Eller får man lavet tatoveringer i dag fordi det er smart? Og hvordan har i det med drenge med tatoveringer? Er det guf – eller kan det blive for overdrevet?
Jeg er nok lidt gammeldags på de punkter, og jeg er også enormt forvirret på området. Jeg synes det ser fedt ud når specielt piger har tatoveringer op og ned af armene, men jeg ville aldrig selv turde – tænk hvis jeg fortrød en dag. Jeg er mere til de enkelte! En tatovering med betydning synes jeg er smukt. Kom med jeres mening 🙂
Jeg havde forestilt mig en dag at få lavet et smukt citat et sted på kroppen, der findes bare så mange gode – og jeg er slet ikke kreativ nok til at finde på mit eget. Er der nogle ligger ude med nogle gode råd? måske en fin hjemmeside fyldt med citater, jeg ville elske at det var skrevet på engelsk 🙂

13 KOMMENTARER

 • Thanks for a very interesting blog. Where else could I get that type of info written in such an ideal manner? I’ve a undertaking that I’m simply now working on, and I’ve been at the look out for such information.
  hydroponic garderning tips hydroponic gardening review

  [url=http://hydroponicgardeningebook.blog.com]hydroponic garderning tips[/url]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ja, men synes bare det er irriterende at hun skal kommentere mig på den måde hun gør. Jeg gav min mening til kende, som du bedte om. Og så kritiserer hun min måde jeg formulerede mig på, fordi hun ikke tror på Gud. Det er da ikke mit problem, det er hendes eget. Jeg skulle skrive min mening, ikke hendes. Hvorfor bruger tid på at rakke ned på mig på den måde? Jeg kunne for eksempel også rakke ned på Nanna fordi hun måske vil have en fjer tatoveret. Hvad nu hvis jeg synes at en fjer ville være grimt? (Det synes jeg bestemt ikke skal det lige siges!) Men skulle jeg så også bruge tid på det? Det er umodent, barnligt og viser bare at jeg på så mange måder er ældre i mit sind end dig Amalie. Sikkert ikke i år, men det er helle ikke det der betyder noget det er personlighed, måden at ytre sig på og måden man tackler andre mennesker som måske ikke har samme syn på sagen som en selv på. Men jeg gider ikke have kommentarer om at folk ikke er enig med mig og jeg gider slet ikke rakkes ned fordi jeg er af andre overbevisninger end den anden part. Så er det sagt. Held og lykke med din (måske) tatovering Kathrine. Jeg elsker dig blog. Super fed stil!Og hvis folk tænker over hvorfor jeg ikke "tør" vise mit blognavn (eller hvad det hedder)så er det fordi jeg ikke har en blog eller en profil. Jeg nyder at læse blogge, men har ikke valgt at oprette en profil.I'm out of here.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt 🙂 helt sikkert.Jeg har på et tidspunkt lavet et indlæg om min veninde der har fået tattoverret en fjer, den er vildt smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • min holdning til tatoos er måske en blanding af underlig og gammeldags! :)jeg syntes ikke man skal lave en tatoo " bare fordi"… en tattoo, skal kun laves hvis man har en idé som er kommet til en, og ikke fordi man har ledt efter en idé (hvis du forstår)… fordi det er typisk dem folk er mest glade for! :)og så mener jeg også noget så permenent burde have en betydning af en art, selvfølgelig er det forskelligt fra person til person:) men bare den der ide om at have en tattoo "fordi" eller fordi det er pænt, virker underligt i mit hoved hæhæ! ;)selv har jeg i lang tid (inden det blev populært) overvejet en fjer. forklaringen er lang men generelt, fordi hvert lille "strå" på en fjer, har en evne til at hænge sammen to og to fordi de har positive og negative kroge (ligesom velcro). hvis de ikke hang sammen kan en fjer ikke fungere. så en fjer bliver nød til at "holde sammen" for at kunne flyve, ligesom mennesket, og familien… (okay det blev langt alligevel hæhæ) og der skal mere end 1 fjer, til at kunne flyve :D!jeg tør nok ikke, fordi jeg er allergisk over for aaaalt! 🙂 men simple ellegante betydningsfulde tattoos er smukke…Er specielt vild med citater på kravebenet, og dem som går på toppem af skulderen, fra nakken og ud, så smukt, men tør bare ikke ;)laaaaaang smørre.. men du bedte selv om det hæhæ ! ;)- <3 Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive.. Jeg læser jeres kommentare, og tænker meget over dem 🙂 Der skal være plads til alle, og der skal selvfølgelig også være plads til diskutioner, så længe det bliver gjort på en pæn måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Og indlægget hedder "Jeres mening" og ikke "Alle dem der læser min kommentars mening" Jeg har skrevet min mening og det var det jeg blev bedt om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ja, præcis. Det også derfor jeg har skrevet: det betyder meget for mig fordi, at jeg kan finde ro ved hjælp af Gud og for at vise at jeg ikke vil ændre mig for nogen. For at vise, at jeg er stærk og for at vise at der er en højere magt.. Fordi at jeg kan finde ro. For at vise at jeg er stærk.Det er da en underlig kommentar du kommer med? Undskyld jeg ikke fik skåret ud i pap at JEG tror der er en højere magt. Håber du en dag kan tilgive mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie:At du får skrevet "Only God can judge me" viser da ikke, at der er en højere magt. Det er vel mere et citat DU finder tryghed i, fordi DU mener, at der findes en højere magt?!Jeg tror f.eks. på INGEN måde på, at der er en højere magt, på nogen som helst måde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kan godt lide tatoveringer – men det er bestemt en grænse! Er selv kun femten, så jeg har selvfølgelig ikke stor erfaring med tatoveringer, men har bestemt stærke meninger omkring dem. Jeg synes helt klart at en tatovering skal have en betydning. Jeg synes det er en lille smule "plat" at få lavet en tilfældig tatovering. Jeg vil måske selv gerne have en tatovering når jeg bliver ældre. Hvis jeg skal have den, skal det være et lille citat på indersiden af mit håndled. "Only God Can Judge Me" er citat jeg ville vælge, det betyder meget for mig fordi, at jeg kan finde ro ved hjælp af Gud og for at vise at jeg ikke vil ændre mig for nogen. For at vise, at jeg er stærk og for at vise at der er en højere magt. Skriftfarven skal selvfølgelig være sort, ikke noget med nogle "smarte" farver. Jeg synes at drengene med mere end én tatovering er et turn-off. De må gerne lige have en på overarmen, men ellers ikke. Hader fyre med tatoveringer andre steder end armene, især tatoveringer på benene kan jeg ikke lide. Jeg kan ikke lide piger med mange tatoveringer, men der må gerne være en lille betydningsfuld en, men ellers ikke. Her er nogle små, engelske citater, som jeg synes er rigtig smukke: "Nothing worth having comes easy", "Don't be afraid to dream", "If all people in the world was perfect, I would only want to see your scars", "Love is like the sun coming out of the clouds and warming your soul", "Even the smallest person can change the course of the future", "If you want to know where your heart is, look where your mind goes when it wonders", "Love is a movie of hellos and goodbyes", "There is a place you can touch a woman that will make her go crazy. Her heart", "Don't hide yourself in regret just love yourself and you are set", "An eye for an eye, and the whole world would be blind"

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med tattoveringer. :)Har selv 2: et sløjfe-armbånd omkring venstre håndled og en cupcake med en sløjfe på, på højre underarm 😀 De har ikke nogen speciel betydning for mig, men de er fucking smukke og jeg elsker dem :)Tror tit, at folk opfinder en betydning for deres tusser, fordi de er bange for at fortryde senere hen.Til fyre med tusser: igen.. elsker det. Min kæreste har full-sleeve på begge arme, og jeg synes det er virkelig frækt.. Til gengæld synes jeg at tribals er et direkte turn-off! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • står selv i samme dilemma.prøv og kig her http://www.tattoologist.com/ & http://rodeo.net/tattoologist/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har du fuldstændigt ret i, og jeg har også gået og overvejet det længe nu – mega længe. Men det er nok også det klogeste, og nok også derfor jeg ikke har fået en endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Det er fint du vil have en tatto, men måske burde du overveje det lidt mere. Når du engang finder ud af hvad du vil have, så vent 6-12 månder og se så om du stadig vilhave den, eller det bare var en fase. Så burde der ikke være en chance for du fortryder det senere.

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

...... Inspiration