Jeres mening

Hallo und auf Wiedersehen

Så er rejsen til Berlin eeeendelig på plads:) Jeg tager afsted på mandag og er hjemme igen fredag. Det bliver en stille og rolig familie tur, vi skal nå at opleve alle de spændende ting der er i Berlin og selvfølgelig shoppe fuldstændigt amok i secondhand-butikker. Jeg glæder mig til at se folket på gaden, og spotte nogle lækre outfits. Har i været i Berlin? Jeg vil høre alt guf 🙂

4 KOMMENTARER

 • Hej tøser, tak for det 🙂 Jeg er nu hjemme igen, og jeg havde en fantastisk tur. Jeg fik godt nok shoppet igennem.. men underligt nok foregik min shopping kun i h&m, jeg kunne simpelthen ikke finde alle de lækre genbrugs butikker som der bliver snakket så meget om, jeg fandt to.. men jeg kunne simpelthen ikke overskue dem:) HAHA, fantastisk det med check point charlie.. jeg sad i en guide bus i to timer, tror jeg fik oplevet det hele to gange 🙂 og jaa.. jeg spiste næsten kun på hardrock café. 😀 Berlin er en herlig by, glæder mig til at vise jer hvad jeg har købt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ligget et super lækkert sushi sted lige ved siden af check point charlie!! 😀 det skal bare lige siges at de ikke tager dankort, men lækker lækker sushi, supper, smoothies osv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berlin er en FED by!! Tjek disse blogs:http://ohyouprettythings.dk/ – pt bosiddende i Berlin, så der er nogle fif på bloggenhttp://goldenghetto.blogspot.com/ – har lige været i Berlin, så der er også nogle gode indlæg med markeder osv. For øvrigt min yndlings blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk lige været i Berlin og det var en super hyggelig tur 🙂 Berlin er desværre ikke min kop te, men jeg er sikker på at du vil kunne finde nogle fede shoppesteder! Men pas på med metroerne/busserne! Vi kiggede på et kort og alligevel endte vi ud i at bruge 2 timer på at finde hjem igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Jeres mening