yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ..

Tøse hygge :-)

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hvad er bedre end sine veninder?:-)
Dagen startede hårdt ud med en tur i fitness, nøøj hvor jeg dog elsker at træne! Derefter stod den på forum og Helle Annemann – dagen i dag har bare været helt perfekt. Efter det hyggelige møde, tog jeg hjem til veninden Malene, vi besluttede os for at forkæle vores hud med alle mulige skøre produkter fra matas(: Det skal lige siges at min hud er blevet rigtig dejlig blød, uhmm.. Så helt skøre har produkterne nu heller ikke været! 
I morgen er det sørme sidste skoledag i første I. Et år er allerede gået, puha – det er helt uhyggeligt at tænke på at livet går så stærkt. Inden man ser sig om er man færdig med at gå i skole 😮 det bliver dejligt, men også sørgeligt. Klassen og jeg, har besluttet os for at tage ud og bowle, juhuu.. jeg hader at bowle. Det giver simpelthen ikke nogle mening, og jeg er i forevejen en rigtig dårlig taber, så håber lidt at jeg har heldet med mig i morgen, ellers bliver det en lang og trist dag(:
Nu vil jeg smutte i seng, i må sove godt derude! 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees ..