At gøre en forskel

Hvad skal der mon ske..

Godaften kære læsere 🙂 

Jeg har desværre ikke rigtig noget til jer i dag udover, at jeg i morgen skal til samtale hos Helle Annemann. Jeg kan love jer for at jeg glæder mig! Det bliver simpelthen så spændende, og så fedt. Jeg glæder mig til at få helt klar besked om hvad der skal ske, og så kunne dele det med jer derude. 
Lige nu arbejder jeg i bauhaus, og det er skide gode penge. Men jeg håber at jeg på et tidspunkt(SNART) kan komme til leve af det som jeg viser allermest interesse for – specielt fordi jeg har skolen ved siden af, og det er død kedeligt. Det kan sku hurtigt gå hen blive nogle riiiigtig lange dage i bauhaus, og jeg aner ingenting om de ting vi sælger. Men job, det har jeg og det skal jeg sørge for at beholde. Det er så svært at få et job når man fylder 18, og samtidig med det – ville de fjerne su’en, hvordan skal vi unge klare os. 
Hvis jobbet hos Helle kommer på plads, og hvis det kommer op og køre kunne jeg måske få en uddannelse inden for det med tøj osv, men lige nu drømmer jeg stadig om at blive frisør/stylist længere ude i fremtiden. Det er sjovt nok, for det har jeg kunne tænke mig hele livet. Der er mange unge og ældre for den sags skyld, som ombestemmer sig hele tiden, selvfølgelig kan det også være at jeg om tre år ville noget helt andet. åh, jeg vrøvler rundt – men jeg håber at i forstår hvad jeg mener 🙂 
Ved i selv hvad i vil? Og hvor mange gange har i valgt noget helt andet? 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

At gøre en forskel