I LOVE SEEING LINGERIE ON THE RUNWAY, BUT I PERSONALLY THINK IT'S BEST TO SAVE IT FOR THE BEDROOM!

YOU CAN HAVE ANYTHING YOU WANT IN LIFE IF YOU DRESS FOR IT

REKLAME FOR HUNKEMÖLLER
1: Shorts velour Lace, 199.99,-/ Cami Velour Lace, 159.99,- /2: Top Allover Lace, 259.99,- /3: Bralette Maureen Rebecca Mir, 239.99,-

Godaften derude,

Julen kommer snigende og det er på tide at forberede sig en lille ønskeliste, hvis altså man stadig (ligesom mig) er med på gaveræset i familien. Jeg ønsker mig stortest altid gavekort og ærlig talt skyldes det dovenskab. Jeg er altid for sent ude med ønsker og derfor når jeg sjældent at komme på ønsker. Men i år har jeg været på forkant og simpelthen skrevet ned, hvergang jeg kunne komme i tanke om noget jeg mangler. Alt fra det praktiske såsom ny støvsuger til mindre praktiske ønsker som f.eks. en sports bh. Listen er derfor lang i år, også i og med at jeg er flyttet i egen lejlighed osv. voksenlivet i ved – og det er jo kun en god ting, for så kan listen hives frem igen til marts hvor jeg jo fylder år – igen.

Jeg har fundet disse tre ting fra Hunkemöller’s bralette/nattøjskollektion og selvom jeg føler, at jeg lige har tømt butikken for eksempelvis trusser (7 trusser for 350,-) så kunne man jo snildt blive ved, men her er der i hvert fald et udkast af noget fra min ønskeliste i år jubiiii.

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I LOVE SEEING LINGERIE ON THE RUNWAY, BUT I PERSONALLY THINK IT'S BEST TO SAVE IT FOR THE BEDROOM!