EVERY NEW BEGINNING COMES FROM SOME OTHER BEGINNING’S END!

I LOVE SEEING LINGERIE ON THE RUNWAY, BUT I PERSONALLY THINK IT’S BEST TO SAVE IT FOR THE BEDROOM!

REKLAME FOR HUNKEMÖLLER

Jeg har i alle år kun brugt bh’er uden bøjle, jeg synes det er det dejligste for min krop. Jeg har en enkelt gang haft en bøjle bh på og det er bare ikke noget for mig. Det strammer og jeg føler mig fanget. Sort og blonder er altid at foretrække, det passer til alt og jeg synes det er smukt. Jeg har udvalgt mine favoritter ovenover og jeg linker selvfølgelig til dem. Det er meget forskelligt hvor jeg køber mine egne bh’er uden bøjle, men jeg har erfaret at de som holder længst tid er fra Hunkemöller. Helt ærligt så burde jeg måske snart sortere lidt ud, men min yndlings er stadig den sorte klassiske med blonder og jeg tror jeg har haft den i 5 år, hvis ikke mere lol. HERE YOU GO GIRLS:

1: Formstøbt longline-bøjle-bh Chloe uden bøjle, 269,99,-/ 2: Formstøbt push-up bh uden bøjle Mona, 239,99,- / 3: Sara ikke-formstøbt bh uden bøjler, 229,99,- 

Skulle man være i lidt naughty-humør kan man også finde andet godt hos Hunkemöller. Se for eksempel de her 3 must-haves og der gemmer sig meget mere lækkert gemt til jer, hvis i er in the mood. Jeg er ret sikker på, at single-Kathrine ikke går galt i byen i denne mondering. Jeg er selv en stor fan at body’er og flot nattøj.

4: Jenny bralette, 219,99,- /5: Zara body, 699,99,- /6: Lace Isabelle kimono, 349,99,- 

Status på Kathrines liv er, at jeg har farvet mit hår mørkt, jeg er flyttet ind i min nye lejlighed og kommet godt på plads. Jeg er startet på ny uddannelse, og det er den bedste beslutning jeg i mit liv har taget. Så alt i alt har jeg det bedre end nogensinde. Lige nu er jeg ved at pakke min kuffert, for i aften rejser jeg meget spontant afsted til….

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

EVERY NEW BEGINNING COMES FROM SOME OTHER BEGINNING’S END!