7 DAGE I COSTA CALMA, FUERTEVENTURA.

JEG HAR FUNDET MIN BRUDEKJOLE!

Normalt er jeg typen der ved hvad jeg vil ha! – Men sjovt nok ikke denne gang. Jeg har altid vidst hvordan mit drømmebryllup skulle være (stort, idylisk og smukt). Jeg tænker altid på de bitte små detaljer såsom bordkort, servietter osv. Derfor er det vigtigt for mig, at det bliver gennemarbejdet.

Med brudekjolen er det noget helt andet. Jeg har ALDRIG tænkt over, hvordan min kjole skulle se ud og jeg har aldrig haft et billede af den oppe i hovedet, som så mange andre piger sikkert har. Jeg forsøgte ugerne op til min første ‘brudekjole-prøvning’, at kigge lidt på markedet, herunder pinterest, google og instagram. Men der var intet der tændte noget i mig. Ret hurtigt gik det også op for mig, hvor svært og ømt det er, at skulle finde the one – kjolen.

Jeg endte i alt til tre ‘brudekjole-prøvninger’ i tre forskellige brudekjoleforretninger og jeg vil næsten mene, at det var too much.  Jeg blev kun mere og mere forvirret og jeg tænker også, at 1-2 forretninger må være nok. Selvfølgelig kan man være mega uheldig ligesom jeg selv. Jeg oplevede at servicen var ringe det ene sted og en ringe service hjælper dig altså ikke med at finde kjolen -tværtimod bliver man efterladt med en følelse af, at man ALDRIG finder kjolen.

Jeg havde ingen idé om, hvor jeg skulle kigge på kjoler henne. Jeg endte selvfølgelig i de klassiske brudekjoleforretninger såsom Nicolai (don’t go there) og Lilly. Det skal lige siges, at vi i Nicolai fik den RINGESTE service ever (som jeg også nævnte tidligere). Personalet havde simpelthen alt for travlt og det var lidt som om de heller ikke lyttede eller forstod mig.

Tredje gang lykkens gang… Ved et særligt tilfælde fandt jeg ‘Fuhrmanns Brudekjoler’ på google og fik ret hurtigt booket en tid. Jeg synes deres brudekjoler nærmede sig den stil jeg søgte og booom. Jeg prøvede 5-10 kjoler (hvilket også er en del) og jeg var SLET ikke i tvivl da MIN brudekjole kom på.

Jeg har aldrig troet på det man siger med, at man kan mærke det når kjolen kommer på. Men den er god nok. Jeg vidste det bare og jeg behøvede nærmest ikke prøve flere kjoler efterfølgende. Ugen efter var jeg nede og blive målt og her fik jeg lov til at prøve den igen. Jeg fik præcis den samme følelse som første gang jeg fik kjolen på og selv ekspedienten kommenterede mine signaler. Vi var alle enige og nu går jeg bare og venter spændt på at kjolen kommer hjem. Jeg glæder mig som et lille barn til at prøve den igen.

Mine brudesko og mit slør er også købt i Fuhrmanns og jeg synes de fortjener at blive linket til så værsgo; ‘KLIK’

Vi følger de gamle traditioner herhjemme, bare for at gøre hele processen lidt sjovere. Mark har altså IKKE set brudekjolen  endnu og derfor får i heller ikke lov til at se den! Jeg kan dog afsløre at kjolen er KÆMPE.

6 KOMMENTARER

 • Caroline K

  Stort tillykke med fundet af brudekjole!
  Jeg skal selv så småt i gang, så er rigtig glad for at få fif til, hvor man skal gå hen (…og hvor man måske skal gå uden om)
  Jeg har lidt svært ved at finde priser på deres hjemmeside, har du en idé om, hvor priserne ligger henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline,
   TAK! Jeg tænker det kunne være sjovt med et indlæg fyldt med fif vedr. brudekjoler.
   Priserne i Fuhrmann ligger et sted mellem 12.000-26.000. Hvis du har et budget er det en god idé at sige det som det første, så du ikke prøver DRØMMEKJOLEN og så den er for dyr :(.. Men jeg ville klart anbefale forretningen, der er bare SÅ god stemning og man bliver bare taget så godt imod og så er personalet gode til at lytte på DIG som brud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt med kjole i hus (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pedersen

  Vi fandt også min venindes brudekjole i fuhrmanns, servicen var i top og de var simpelthen SÅ søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

7 DAGE I COSTA CALMA, FUERTEVENTURA.