VORES MÅLTIDSKASSE

JEG HAR BRUG FOR ET FIF FRA DIG! (SELFIEBOX, SELFIECAM OSV. OSV.)

Haha, jeg ved egenligt ikke hvad jeg skal sige til min fine collage her. Egentligt så synes jeg, at billederne passer meget fint ind! 

I forbindelse med mit bryllup i august måned, er jeg på udkig efter det bedste sted, at leje en selfiebox/selfiecam. Hertil vil jeg gerne høre lidt om hvad du har erfaret til begivenheder, hvor selfiebox/selfiecam har været en del af programmet.

Jeg har ikke selv særlig meget erfaring i denne jungle af selfiebox/selfiecam muligheder. Der findes jo et hav af udlejningsteder og jeg må sige, at jeg har svært ved at vælge et. Derfor har altså brug for din erfaring! Med andre ord – din hjælp! 

Jeg har fundet to steder indtil videre. Det ene sted er Myselfie.dk. Her kan man leje udstyret hele weekenden for 1500,-. Det syntes jeg er ret sejt. Det andet sted er superselfie.dk: Her er det dog lidt dyrere, men okay? Pris og kvalitet hænger ofte sammen – for mig er det vigtigt, at billederne er i god kvalitet.

PS. Jeg drukner lige pt. i DIY projekter og “musthaves”… Er jeg den eneste der sidder med denne følelse? Det er bare alt for nemt at blive inspireret og jeg skal vidst snart slappe lidt af – jeg kan ganske simpelt ikke få det hele.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

VORES MÅLTIDSKASSE