ÅRET DER GIK

PALM TREES, OCEAN BREEZE, SALTY AIR, SUN KISSED HAIR. THAT ENDLESS SUMMER, TAKE ME THERE.

I september måned rejste Mark og jeg igen til Nerja i Spanien. Vi boede samme sted som sidste år og endda i samme lejlighed.Det var SKØNT at komme tilbage. Både Mark og jeg er rigtig glade for Nerja – omgivelserne er fantastiske. Vi kender Nerja ret godt efterhånden og vi ved hvor vi skal handle, spise god mad og gå lange ture.

Vi var dog uheldige med vejret! Jeg mindes vi havde tre eller fire sol dage ud af tolv – resten af tiden var der overskyet eller regn. Heldigvis fik vi fint besøg på femte dagen. Marks far og bror rejste hertil og vi havde nogle rigtig gode dage sammen (også selvom solen var væk).

I kan læse mit indlæg fra sidste sommer HER!


INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ÅRET DER GIK