JEG SKAL GIFTES!

MIN NYTÅRSAFTEN


D. 30 december tog vi (min bedsteveninde, hendes kæreste & Mark) nord på – op omkring Gilleleje, hvor min svigermor har et sommerhus. Her holdte vi nytårsaften, i skønne omgivelser og væk fra alt og alle. Vi havde bestilt en nytårsmenu hos Slagter Broe, som Mark hentede om morgenen d. 31 – hvilket var SUPER lækkert. Det var altså styr på hele mulevitten og vi skulle ikke selv stå for noget, selv kransekagen havde min venindes mor lavet MUMS. Nemmere bliver det ikke og det kan jeg virkelig anbefale jer alle sammen!

Jeg tror det er første gang, at jeg en nytårsaften har haft bukser på. Jeg har ALTID haft kjole på! Det må man sige, jeg er faktisk lidt overrasket over mig selv. Jeg mindes, at jeg allermest følte for joggingtøjet denne aften, så de løse suit bukser var det tætteste jeg kunne komme på joggerne. Vi skulle jo også tage de obligatoriske nytårsbilleder så vi havde lidt til gemmerne og jeg tror, at det var det med billederne der motiverede mig mest til at komme i tøjet.

Vi havde tre rigtig dejlige dage i sommerhuset og jeg kan klart anbefale folk at tage væk fra alt og alle på den tid af året. Man er så mættet efter julen og så skal man jo også lige føle og mærke, at man stadig har nogle dage fri inden arbejdet starter igen. Jeg synes det var dejligt og jeg fik slappet af.

Hvad lavede i nytårsaften? og har i nogle anbefalinger? 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG SKAL GIFTES!