JEG HÅBER OG JEG HÅBER!

JEG SKAL GIFTES!

Shit just got real og aldrig har jeg følt mig så voksen!

Min kæreste friede til mig dagen før Thanksgiving d. 21 november og det var det sødeste i hele verden, dog var jeg mega ramt af jetlag og havde absolut ingen idé om, hvad han dog havde gang i. For et halvt år siden snakkede vi i sjov omkring det med at blive forlovet, og hvordan vi hver især havde forestillet os det skulle være. Jeg har altid syntes at offentlige frierier var too much.. Jeg er egentligt nok en meget privat person når alt kommer til alt! Offentlige frierier er cute nok hvis man sidder på sidelinjen og overværre det, men Mark skulle fandme aldrig fri til mig et offentligt sted- jeg tror jeg ville løbe skrigende bort.

Som sagt friede han til mig dagen før Thanksgiving. Vi (11 familiemedlemmer fra min familie) var rejst til Sacramento – Californien lige midt i den store skovbrand hvilket iøvrigt også resulterede i, at mange af de udflugter vi havde planlagt blev aflyst. Bad luck! Vi var afsted i 16 dage og boede hos noget “familie” vi har derovre. Mark havde flere gange spurgt om jeg ville med ud og køre en tur, men som sagt havde jeg jetlag og ville egentligt bare slappe af. Tilsidst da han indså, at han ikke kunne få mig med ud af en dør valgte han at fri til mig på vores værelse. Jeg havde absolut INGEN idé og det tog godt nok noget tid inden jeg fattede hvad det var han ville. Han havde været så nervøs alle dagene op til- og i og med at jeg spolerede alle hans planer gav han op til sidst og kastede sig ud i det. Når jeg sidder og tænker tilbage på det er det fandme det sødeste i hele verden og jeg kunne ikke ønske mig en bedre måde det blev gjort på. Min mor var den eneste der vidste besked, så da vi kom ud af lokalet var alle et stort spørgsmålstegn “hvad foregår der Kathrine?” “er du okay” – HAN HAR FRIET OG JEG SAGDE JA! (Bemærk så lige joggingbukserne- han er vild med mig no matter what)

#verdensheldigstemig

Datoen er sat og der er styr på lokationen – jeg glæder mig til at opdatere Kathrinehovgesen.dk med bryllupsindlæg men inden da er det vidst tid til en “lille” opsummering mit år 2018 tænker jeg 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG HÅBER OG JEG HÅBER!