TIL MINE BRUDEPIGER

ÅRET DER GIK

Polterabend, babyshower, fødselsdage, julefrokoster og mange andre festlige begivenheder. 2018 var et festligt år og jeg er sikker på, at 2019 bliver ligeså godt – hvis ikke bedre, for jeg skal giftes og jeg glæder mig!

I marts måned fyldte jeg 25 år. Jeg valgte derfor at holde en kæmpe fest og det blev i mine forældres hus. Jeg inviterede alle mine venner + påhæng og så serverede jeg gourmet hotdogs til hele slænget – det var iøvrigt et kæmpe hit. Jeg tror nærmest jeg brugte hele min månedsløn på lyserødt pynt, balloner, helium og Justin Bieber masker. Det var én ud af mange gode aftener i 2018.

I 2018 fyldte min bror 20, min far 50, min svigermor 60, min svigerfar 70 og min “mormor” 60 – runde fødselsdage har der været nok af i år.


I august måned tog jeg et smut til Malmø med min bedste veninde – jeg havde givet hende et ophold i gave og det var nogle fantastiske dage vi havde sammen. I september rejste Mark og jeg 12 dage til Spanien – samme sted som sidste år (Nerja). Det var egentligt en ret spontan ferie, eftersom vi havde planlagt en stor USA-tur i november måned. I november rejste hele min familie, Mark og jeg så afsted til USA. Lige nu går og forbereder et indlæg fra turen, så stay tuned.

Hele 3 ture blev det altså til i 2018 – jeg er MEGA spændt på 2019 og jeg kan allerede afsløre nu, at jeg nok sidder i en flyver på vej syd på om tre uger hvis heldet er med mig.

Jeg fik en ny elevplads på Tivoli Hotel & Congress Center og jeg bestod min eventkoordinatoruddannelse med et stort flot 10-tal i november måned. Efterfølgende er jeg blevet tilbudt at blive og det har jeg selvfølgelig takket ja til! På den front har 2018 altså været et sejt år for mig.

Jeg fik sagt min gamle elevkontrakt op med Badminton Danmark i januar måned (du kan læse indlægget  HER! ), det var en MEGET hård periode i mit liv. Jeg gik derhjemme stresset, frustreret og på dagpenge. Jeg havde mildest talt ingen idé om hvad der skulle ske og om jeg skulle skifte boldgade – aldrig har jeg følt mig så nederen og håbløs. Heldigvis fandt jeg ret hurtig styrken tilbage, jeg fik noget hjælp og langsomt byggede jeg mig selv op igen.

Det har været en super fed elevtid på Tivoli Hotel og jeg er blevet behandlet så godt under hele forløbet – den ros skal de have! Jeg er virkelig ked af, at jeg har brugt så lang tid af min elevtid på at være opbrugt og ked af det, sådan skal det jo på ingen måde være.

Hvis i har fuldt med på bloggen i mange år ved i også, at jeg for fire år siden var med til at starte en tøjbutik op “Boutique Røpstorff”. Den lukkede i år og det var en meget mærkelig følelse. Jeg har lært så meget på de fire år og jeg vil aldrig glemme tiden i den lille butik.

Jeg har svært ved at sætte ord på mit 2018. Overordnet har året jo været fantastisk. Dog synes jeg, at det er skræmmende så hurtigt tiden går. Det her indlæg minder mig om, at jeg simpelthen bliver nød til at nyde hvert et øjeblik lidt mere og måske ikke tænke så meget over tingene. Jeg tror på, at der er en mening med alt. Nogle gange skal man ned og røre bunden før man forstår, at man er sin egen lykkesmed.

Det vigtigste jeg har lært i 2018 er, at acceptere den jeg er og forstå at jeg er det vigtigste jeg har. Derfor skal jeg passe godt på mig selv.

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TIL MINE BRUDEPIGER