NERJA, SPANIEN.

MIN STØRSTE BRØLER I ÅR PÅ NATIONALT TV.

1Et lille indlæg bagom kulissen:

Som i nok ved, er jeg eventkoordinator elev hos Badminton Danmark. Til oktober har jeg været hos dem i et år og det har været et hårdt år, hvis jeg selv må sige det. Der har været så meget jeg har skulle lære på meget kort tid og under MEGET travle forhold. Det første store event ‘Denmark Open’ som vi afholder hvert år i oktober måned, blev afholdt en uge efter jeg havde første arbejdsdag sidste år, så her lærte jeg det på den hårde måde må man vidst sige. Jeg havde min første præmieoverrækkelse og den gik så fint. Præmieoverrækkelser er noget jeg efterhånden har prøvet en del gange, og jeg har aldrig fucket op i det før i april måned i år, da vi afholdte Europamesterskabet.

Inden en præmieoverrækkelse er der rigtig mange ting der skal forberedes og det havde jeg jo styr på hjemmefra. Det skal lige siges at under EM var vi afsted i 14 dage, altså 14 lange dage med rigtig meget arbejde og den aller sidste dag som er en søndag, er der hvor det hele afgøres. Der er udsolgt, spillerne er spændte, TV2 sport sender live og vi som har knoklet er pænt udmatte og trætte. På sådan en søndag her, er der i alt fem præmieoverrækkelser, dvs. en præmieoverrækkelse pr kamp, ja ja jeg skærer det lige ned i pap – der spilles altså fem kampe i alt, da der er fem badminton kategorier til de udvidne ligesom jeg selv var, er de fem kategorier – damesingle, herresingle, damedouble, herredouble og mixdouble . Det er altså en hel dag med travlhed og spænding og intet må som regel gå galt denne dag, det er jo en katastrofe.

De første to præmieoverrækkelser gik som smurt, vi havde jo også afholdt en generalprøve dagen før og tidlig morgen. Når der er EM og VM er der også flaghejs og nationalsange, så alt det her skulle sidde lige i skabet – det gjorde det heldigvis også på dagen, MEN.. i det jeg står og forbereder inden den næste præmieoverrækkelse går i gang (det gør jeg som regel i takt med den nye finalekamp spilles), tror jeg lidt, at jeg stod i min egen verden. Jeg følte selv, at jeg fik gjort det jeg skulle: “den ene blomst her, en bamse, en medalje osv”. Og sådan kørte det bare derud af og efter jeg havde lavet alle fire fade klar, var jeg parat og præmieoverrækkelsen i damesingle kunne bare komme an. Det skal lige siges, at der er MØRKT i salen, hvilket jo ikke er en undskyldning, måske lidt. MEN.. da overrækkelsen begyndte og jeg koordinerede med præmiepigerne, fik jeg givet en af pigerne det forkerte fad og jeg spottede det med det samme men der var INTET at gøre, hun var allerede på vej afsted med det og vupti, så hang den forkerte medalje om halsen på en af pigerne, jeg troede jeg skulle besvime men jeg tacklede det egentligt på en sjov måde. I stedet for at fucke helt op og løbe ind på podiet begyndte jeg bare at grine og få øjenkontakt med spillerne. De spottede det selvfølgelig selv, da de skulle tage et ‘selfie’ på podiet, da en af pigerne siger:” det her må være en fejl.. Vi må hellere bytte medalje” og bum, så grinte hele salen og pigerne fik sig heldigvis også et godt højt grin. Ingen sure miner. Men da vi var færdige og vi skulle forlade scenen var jeg igen ved at besvime:” oh gud, hvad siger min chef ikke, og hvad siger mine kollegaer ikke?” Jeg tror det var meget godt vi allesammen havde travlt i dette tidsrum, så vi fik ikke vendt situationen før ved middagstid hehe.

Man lærer selvfølgelig altid af sine fejl og det her var bare en dum fejl, som selvfølgelig aldrig vil ske igen. Det kan ske for alle en hver, især når man arbejder meget og er stresset, så kan man ikke undgå at fucke op i det indimellem. MEN, det her vil i aldrig se igen – slet ikke fra min side af. I dag kan jeg heldigvis stadig grine over det, men den mediestorm der kom ret hurtigt efter, var ved at tage livet af mig. Hold kæft hvor var det dumt.. I kan læse artiklen og se videoen HER!

*Billederne blev selvfølgelig taget inden det hele gik løs, jeg var ikke meget for et billede efterfølgende 😀

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NERJA, SPANIEN.