SMERTER I UNDERLIVET ER ET EMNE DER ER VÆRD AT SNAKKE HØJT OM OG IKKE ET FUCKING TABU.

HJEMVENDT EFTER 12 DAGE I SPANIEN!

img_4555 & var det lækkert? Det var var SÅ lækkert. Jeg mindes ikke, at jeg har været på sådan en god ferie længe. Det var lige hvad jeg havde allermest brug for. Afsted, langt væk fra alt og sammen med mit livs kærlighed. Jeg prøvede at koble fra, slappe af og nyde tilværelsen. Men jeg kunne godt mærke mit job og mit liv derhjemme ventede på mig. Det var lidt hårdt, især for mig – for jeg aner ikke hvordan man slapper af. Det var så fantastisk det hele, vores første overnatning var i Malaga, derefter lejede vi en bil. En lille hvid Seat Ibiza og så drog vi ellers bare afsted. Vi havde lejet en lejlighed i Nerja.. Nerja er bare SÅ idyllisk og fint, her er der selvfølgelig turistet men oh så spansk og fint. Vi boede i El Capistrano Village, hvor vi havde pool nærmest i baghaven. Den sidste overnatning, dagen før hjemrejsen skulle vi aflevere bilen, derfor tog vi en sidste overnatning i Malaga igen, dog et nyt sted, så vi følte vi havde prøvet lidt af hvert. Her lå stranden 100 meter væk, så fantastisk- så der brugte vi selvfølgelig den sidste dag og blev jeg forbrændt? yes sir. Selvfølgelig på den allersidste dag, det er da klart.

Spanien var lige hvad jeg havde brug for, som sagt står alting stille set ude fra. Men indvendigt føler jeg, at jeg er i gang 24/7. Jeg er vel nok mere eller mindre det man kalder stresset. Ikke bare ‘oh hvor stressende det hele’ men virkeligt inderst inde: stresset. Tankemylder, trist, dårlig søvn, glemsom og jeg kunne blive ved..

Inden vi tog afsted til Spanien, var jeg syv dage afsted med Badminton Danmark i Skotland. Jeg har tænkt mig på et tidspunkt, at lave et indlæg derfra for selvom vi kan grine og kigge tilbage på turen med optur, var det godt nok nogle lange dage og hold kæft hvor var jeg et bombet lokum da jeg kom hjem. 7 dage afsted, 4 voksne og 13 børn. Jaja, kald mig bare mama med stort M. Det ville jeg komme ind på i et andet indlæg 🙂

Nu har jeg akkurat 3 uger, så skal jeg afsted igen.. Godt nok kun til Odense, men i 12 dage ca. Min krop og min hjerne skal lige vende sig til tanken ovenpå disse uger, som i øvrigt er fløjet derudaf.
For ikke nok med, at jeg var et smut til Skotland og på en dejlig ferie og nu skal afsted igen, så boede jeg fire uger i en kuffert først.. i ISHØJ.. Og det var jo hyggeligt nok, men også super anstrengende og mange dage synes jeg.

Så status lige nu er, at jeg er på skoleforløb. Jeg skal være i skole i 14 dage og det er nu meget rart for mit sind. Tidligt fri og ikke så mange opgaver, udover fagprøven som vi selvfølgelig også er begyndt på. Men jeg tænker, at det hele nok skal gå. Jeg glæder mig til jul og juleferie. Jeg føler at julen er lige om hjørnet..

Jeg tænkte jeg lige ville lave en lille update på min livssituation, det kan godt være ingen læser med – men så kan jeg kigge tilbage på det her om et års tid og grine over mig selv og mine mange frustrationer. For gud hvor er det max hårdt liv lige pt. (eller faktisk bare hele 2017). Men det kender vi vel allesammen.

Jeg planlægger lidt at lave et indlæg med billeder fra Spanien, det kunne da være meget hyggeligt at se tænker jeg. Derudover er det en vild god rejseanbefaling som ALLE kan være med på.

Over and out.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SMERTER I UNDERLIVET ER ET EMNE DER ER VÆRD AT SNAKKE HØJT OM OG IKKE ET FUCKING TABU.