MIN STØRSTE BRØLER I ÅR PÅ NATIONALT TV.

EN VERDENSKLASSE OPLEVELSE!

123img_2469
I Juni måned afholdte vi i Badminton Danmark den årlige sommerfest og det var et kæmpe hit hos os alle. Vi startede ud med lasergame i Brøndby skoven, og jeg må nok ærligt indrømme at det er ti gange federe i den frie natur end i et lukket område. Dog er det 100 gange sværere, da man har så meget plads til at løbe på, så det var lidt ligesom find holger og så i camouflagedragter. MEN! Når Hanne og Poul vælger, at gå en tur skoven mens jeg står og skyder løs og ikke fatter de ikke ‘dør’ er det sgu alligevel lidt belastende ikke at være lukket inde.

Any way, dagen startede altså godt ud og efter to timer med blod, sved og tåre, drog vi ind mod København hvor vi skulle se ‘Cisternerne’ og hvad fuck er så lige det ik? vi hørte et langt oplæg inden vi blev sluppet fri under jorden og der havde jeg stadig ikke helt fattet hvad det hele drejede sig om, så hurtigt op på jorden og videre… Og nu til dagens højdepunkt som fortjener 5 stjerner, hvis altså fem er det højeste på stjerneskalaen. Kromans kokkeskole; all about cooking. Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget så sjovt og så lækkert. Denne kokkeskole kan VIRKELIGT anbefales, om det er til et polterabend, en rund fødselsdag, firmafest you name it. Det her sted har jeg kun positive ting at sige om, alt spillede bare og man får virkeligt noget for pengene. Ikke nok med, at der er fri bar i vin; rødvin, rosé og hvidvin imens man kokkerer, så bliver der også serveret specielle vin til alle fem retter, yes venner – vi havde nemlig sørget for en fem retters menu, selvfølgelig med chef kokkens hjælp. Han var i øvrigt en oplevelse i sig selv, han var virkelig en humoristisk ‘ung’ mand, som forstår at underholde og holde ud en helt aften med os, på trods af at nogle af os var mere fulde end andre. Jeg fik desværre kun taget et billede af forretten, for resten af tiden var jeg ikke helt så skarp som da vi startede. Jeg tror jeg blev for glad for rødvinen især. Rygtet siges, at jeg var ret morsom hele aftenen, og jeg sagde da heller ikke nej til cocktails efterfølgende.

I får lige menuen:

Vi havde bestilt menuforslag 5:

Scampi ‘burger’ med scampimayo og cocktailsauce
Brandy flamberet blæksprutte i tomatsauce
Perlehøne – sous vide – med hindbærinfuserede perleløg og grønne asparges
Mandel/marcipankage med chokoladeparfait og rosmarinolie

Kr. 1150,- ex. moms

Det her indlæg er hverken sponsoreret eller lignende, det er direkte fra hjertet. Jeg linker til deres hjemmeside HER! Og så ville jeg blot slutte af med et TAK. Tak for den fedeste aften længe Kroman.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MIN STØRSTE BRØLER I ÅR PÅ NATIONALT TV.