NEW BEGINNING

SEKS ÅR OG TO MÅNEDER MED KATHRINEHOVGESEN.DK

img_0802-1
“Når et billede siger mere end 1000 ord”

Billedet er helt tilbage fra 2011 og fra den dag hvor jeg underskrev kontrakten med bloggers delight. Se bare den stolthed der stråler ud af mig. Jeg husker så tydeligt det, at skulle underskrive en kontrakt for første gang -det var fandme sejt!

Jeg skrev mit aller første indlæg d. 8 december 2010, jeg var 17 år gammel (super voksen), gik i 1. g, var omringet af gode venner og veninder og havde en sød kæreste. Af hvad jeg husker, var alting dejligt nemt. Jeg boede derhjemme og havde absolut INGEN udgifter andet end tøj, sko og alkohol torsdag, fredag og lørdag. Altså overhovedet ingen forpligelser (igen -super voksen), jeg tror endda at jeg arbejdede i Rema1000 én eller to gange om ugen, så lidt penge tjente jeg da Ha! Nu, seks år og to måneder senere har jeg færdiggjort gymnasiet, haft et sabbatår, gået to år på Københavns erhvervsakademi, jeg er igang med eventkoordinatoruddannelsen og er elev hos badminton Danmark. Samt flyttede jeg fra reden (et par gange eller 3) og bor nu på Østerbro, med den mest vidunderlige kæreste til dags dato. Jeg har rejst en del, jeg har arbejdet en del, jeg har prøvet en del, udfordret mig selv, passet på mig selv og så har jeg overhovedet slet ikke fået blogget en del i de sidste 2 år.

Times flies…

Jeg er ved at samle modet tilbage, efter endnu en lang pause og jeg vil langsomt prøve at opdatere kathrinehovgesen.dk med sjove og flotte indlæg. Rigtig god dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BEGINNING