SEKS ÅR OG TO MÅNEDER MED KATHRINEHOVGESEN.DK

JUL & NYTÅR 2016

collage1Julen blev holdt i Ishøj, hjemme hos mine forældre. Vi bruger som regel hele formiddagen på at tage de obligatoriske familiebilleder og selvfølgelig foran juletræet. Når resten af familien ankommer, er det deres tur og derefter starter det store juleshow herhjemme, med mad, vin, gaver og dans (meget traditionel jul blev vi enige om!) Det er altid så dejligt at være samlet hele familien, det gælder jo om at nyde det mens man har det.collage2collage3Nytårsaften blev fejret med svigerfamilien, hvilket var dejligt afslappende for en gang skyld. Det der byen ræs, det er jeg færdig med – især nytårsaften. Min kæreste fyldte 30 år lidt over tolv, så det blev selvfølgelig fejret med gode gaver. Han fik blandt andet en rejse sammen med mig, af hele familien, så det glæder vi os sindsygt meget til. Destinationen er ikke fundet endnu, men det ender nok ud i noget Frankrig eller Italien-noget i juni eller juli måned.

Men her er han så^ min søde kæreste, som jeg jo iøvrigt bor sammen med og har set i snart et år. Ham er jeg MEGET glad for og vi har det simpelthen så godt sammen. Det er nok det første forhold jeg har været i, hvor skænderier ikke er det vi bruger allermest tid på. Faktisk eksistere de ikke rigtigt i vores forhold.. indtil videre ha!

Og ja, jeg har farvet mit hår mørkt igen og jeg er SÅ glad for beslutningen. I starten kunne jeg ikke rigtigt vænne mig til det, eftersom jeg havde været lyshåret i så mange år. Men så ramte min frisør den helt rigtige brunlige nuance og det er simpelthen det bedste jeg har gjort i meget lang tid!

Jeg håber i har haft den mest fantastiske juleaften, i selskab med jeres yndlings familiemedlemmer og at i er kommet godt og sikkert ind i det nye år med de nærmeste <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEKS ÅR OG TO MÅNEDER MED KATHRINEHOVGESEN.DK