RYD UD I DIN GADEROBE PROJEKT

boots

collage 1. Timberland støvle i lyserød – why not. LINK / 2. Ralph Lauren støvle, SÅ flotte jo. LINK / 3. Michael Kors støvle, praktisk søndagssko. LINK / 4. NLY Shoes, til hverdags brug evt. LINK / 5. Bianco støvle og dem har jeg efterhånden kigget på så længe, burde virkelig bare købe dem. LINK

I dag lørdag, står den på maling af stue herhjemme på Østerbro, vi mangler stadig en del herhjemme så i morgen søndag, kommer min dygtige far og ordner nogle småting, han kommer blandt andet og hænger mit tøjstativ op på væggen – det glæder jeg mig helt vildt meget til, for lige nu har vi tøjstativer stående inden i stuen, ikke så skide praktisk. Det bliver dejligt at se en ende på alt flytterodet, så lejligheden bare spiller. Ellers skal vi i dag bare lørdagshygge herhjemme, med god mad og walking dead kunne jeg forestille mig. Er der nogle af jer der følger med i den serie? Mark og jeg er fuldstændigt bidt af den serie. Vi har seriøst knaldet 4 sæsoner af på en lille måned snart!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

RYD UD I DIN GADEROBE PROJEKT