I MORGEN STARTER ET NYT KAPITEL I MIT LIV.

NEW BEGINNING

collage
Fra Vestegnen til Amager, og fra Amager til Østerbro.

Det er tid til flytterod igen, men det bliver så godt! Efter et halvt år, hvor jeg har boet i en kuffert hos min kæreste, er det på tide at rykke derhjem permanent. Adressen er skiftet og det næste store skridt er den store kassevogn med alle mine ting. Jeg glæder mig, vi glæder os <3

Jeg glæder mig til at fotografere lejligheden når den er som den skal være. Vi har lige fået ny sofa og til jul har vi ønsket os spisebord + stole. Selvom lejligheden ikke er den største, er stedet fantastisk og det hele skal nok blive så fint. Jeg glæder mig til at komme i sving!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I MORGEN STARTER ET NYT KAPITEL I MIT LIV.