FREDAGS CLOGS

SKOTLAND

1
I den sidste uge i juli rejste jeg med min familie en tur til Skotland, hvor vi tilbragte syv dage. Vi boede i byen Edinburgh, som iøvrigt er Skotlands hovedstad hvis nogle skulle være i tvivl. Efter min mening er syv dage måske lige i overkanten- en forlænget weekend havde været helt fint med mig. Dog tror jeg ikke, at vi kunne nå at se og opleve alt på kun tre- fire dage for alle ugens syv dage, var nøje planlagt og der var ikke det vi ikke så, gjorde eller smagte. Alt fra tea time med champagne, den lokale fish & chips og selvfølgelig whisky smagning. Whisky smagningen var på ingen måde min kop te, nok fordi jeg ikke havde mulighed for at blande cola i, ellers havde det nok været favoritten. Udover mad og drikke oplevelserne, vandrede vi en del: highlands, slotte, ruiner, bjerge og jeg kunne blive ved, vi besøgte sågar også dronningen, desværre var hun ikke hjemme.

Skotland er et meget smukt land, især det jeg nåede at se af det.

Hvis man er en kæmpe Outlander fan som resten af familien og jeg selv er, er ‘the highlands’ for sejt- en guidet tur kan helt sikkert anbefales også selvom det tager en hel dag. Dog vil jeg anbefale at man pakker meget varmt tøj, praktiske sko og glem nu ikke regnjakken (vigtigst af alt), for hvis man synes vejret er skidt i DK- så skulle man helt sikkert IKKE rejse til Skotland og slet ikke i august måned, eller som vi gjorde- lige i den uge, hvor vejret i DK bare var fantastisk. Det støvregner konstant og hele tiden, eller det gjorde det i hvertfald da vi var afsted. Morgensolen er derimod helt fantastisk HAHA, så nyd det i de to timer det varer.

På de syv dage nåede jeg både at blive mega fan af Red hot chilli PIPERS- mega cute jo, og så fik jeg altså også købt mig en sporran.. Ja ja- lidt skotsk har man vel lov at føle sig. Jeg glæder mig til at vise jer den herinde, so pretty!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FREDAGS CLOGS