et smut til dubai

SOMMERFAVORIT

brugKan i huske det indlæg jeg lavede om Sanita Clogs? Hvis ikke, så hop tilbage til indlægget lige HER! 

Men som overskriften meget smukt lyder – sommerfavorit, må det næsten handle om denne fine sandal, som uden tvivl har været min yndlings i det gode sommervejr, som vi jo har haft lidt af herhjemme i ellers så kolde Danmark. Modellen hedder Sanita Pamina sandal. Den er lige nu sat ned til 839.40,- inde på Sanita Clogs hjemmeside. Det er uden pis, den mest behagelige sandal jeg har haft og så har den en genial højde, til mig der ikke er særlig høj (10,5 cm).

Jeg faldt pladask for denne sandal, da jeg så den havde pels på (en lille, men meget fin detalje) og mig som virkelig elsker pels. Om det er pels nøgleringe, tasker, tæpper you name it. Derudover er den lavet af læder, ligesom den anden jeg viste jer tidligere (Sanita Falak Sandalen). Sålen er af lindetræ, så igen super komfort. Og hvis i bed mærke i det, er den jo SORT. Sort gør jo, at den passer til det hele: nederdele, bukser, kjoler og selv uden tøj hvis man ønsker det- ikke, at jeg render rundt sådan, udover derhjemme selvfølgelig 🙂

Der er ret mange der har efterspurgt disse sandaler, som jeg har trasket rundt i de sidste par måneder, derfor får i lige et link til Sanitaclogs.dk SAMT til deres Mode kollektion. Bare klik på den farvede tekst, så guider maskinen jer automatisk ind på hjemmesiden!

brug1 brug3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

et smut til dubai