BOUTIQUE RØPSTORFF

FÆRDIGUDDANNET ENTREPRENØR-DESIGNER: FØLG MIN REJSE PÅ KEA GENNEM MIN FACEBOOKPROFIL

1-down

D. 24/6-16 dimittere jeg fra Københavns Erhvervsakademi, måske bedre kendt som KEA. Her har jeg studeret entreprenør design, i to år og nu er jeg endelig færdig. Jeg havde min sidste mundtlige eksamen tirsdag d. 14, hvor jeg gik op og fik et meget STORT og flot 7 tal (det fik min makker iøvrigt også, pisse fucking sejt!). Vi tog 7’tallet til os, som var det et kæmpe stort 12 tal, for taget i betragtning af, at der ikke var noget hold i vores problemstilling samt problemformulering, så er 7 jo kæmpe flot. Censor var kraftedme en guttermand – jeg tror han blev lidt imponeret af min makkers og mine skills, måske træk vi charmekortet, måske ikke.  Ligegyldigt hvad, er jeg færdig nu, efter to år med blod, sved og tåre. Slap helt af- jeg joker. Forløbet på KEA kan man sige meget om, men jeg skal måske bare holde min kæft, da jeg ikke har været den mest aktive på skolebænken, måske fandt jeg bare andre ting mere interessante – hvilket jeg nok gjorde.

Det fede ved KEA har dog været de projekter, som man er blevet tvunget igennem. Her har jeg godt nok lært meget. En ting jeg har lært er, at ligegyldigt hvad, så sælger sex bare bedre end et par hjemmestrikkede sokker. Især når det handler om at tjene flest penge- det projekt glemmer jeg aldrig nogensinde, det var nok det fedeste på de to år. Gad vide, om jeg nogensinde har skrevet om det projekt her på bloggen, i så fald handlede det om et miss wet t-shirt arrangement, som min studiegruppe og jeg afholdte og vi vandt selvfølgelig!

En anden ting, som jeg også har lært gennem mine to år på KEA, puha- jeg kunne faktisk remse en helt liste op, hvilket jo er positivt. Dog tror jeg, at jeg gemmer den store liste til jeg har fået mit bevis på fredag! Men det er, at 00 ingen betydning har første gang man får det til en eksamen, for så må man jo bare gøre det endnu bedre i forsøg to og så få 7.

Lidt har jeg da fået ud af mine to år, men det var altså først i sidste uge, at jeg fik forklaret hvad jeg egentligt kunne med denne her uddannelse og hvad jeg egentligt er nu her, hvor jeg er færdig. Nu lægger jeg rigtigt op til at kunne fortælle jer, hvad jeg så er. Det kan jeg ikke sådan ordret, i må ind og google HAHA!

Så hvad så nu, tænker i sikkert?

Jeg starter på eventkoordinator uddannelsen d. 15 august, og fordi jeg har været pissesmart at gå på HHX, skal jeg kun gå der i fem uger. Så lige pt. søger jeg elevplads som eventkoordinator med start 1. oktober, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg tror endelig, at jeg har fundet noget som jeg virkeligt brænder for at lave, udover ballade.

Hvis i har nogle spørgsmål til uddannelsen eller KEA generelt, så skal i være så velkommen til at skrive til mig, enten her i kommentarfeltet eller på mail: Khovgesen@hotmail.com. Især hvis der gemmer sig en kreativ lille iværksætter i jer.INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BOUTIQUE RØPSTORFF