ET SMUT TIL KINA

SUMMER IS HERE!

blog1
Sommeren er kommet, så det er bare om at nyde den før den forsvinder igen.

I dag tænkte jeg, at jeg hellere måtte flashe mine nye Sanita clogs for hele verden, inklusivt jer der læser med. Modellen hedder Sanita Falak fashion sandal.  I kan se sandalen på billedet ovenover^. Jeg har simpelthen været så heldig at få tre par. Endda så heldig, at det har været tre valgfrie modeller. I kan se de tre modeller jeg har valgt nedenunder her, men i kan også selv sidde og bladre rundt i deres fashion kollektion af dametræsko.

blogblog2blog3
Jeg har valgt tre meget forskellige clogs, så jeg selvfølgelig har lidt at vælge imellem hen over sommeren. Det er tre modeller, som passer til det hele – kjoler, bukser og nederdele. Denne her model som jeg flasher for jer i dag, er en sandal som er god til hverdagsbrug, da hælen ikke er særlig høj (7 cm) og ja, så er den jo sort så den passer til det meste i mit klædeskab (også selvom det jo er sommer).

Overordnet set har jeg været vildt positiv overrasket over hvor fantastiske de er at gå i. Modellen her, er lavet af lindetræ med flexsål og læder så man kan sige, at det er en sandal bygget komfort og på kvalitet. Ih, jeg glæder mig helt til at vise jer de to andre par i brug!

Det er for nyligt, at jeg blev præsenteret for Sanitaclogs.dk  og det var igennem en af mine venner som står for en stor del af det danske marked. Han er i øvrigt ret sej! Sanita clogs sælger originale træsko til både damer og herre der har brug for komfort og trend i hverdagen. Det lyder måske lidt old school med de her ‘træsko’ men træsko kan altså fåes i mange forskellige varianter. Det er i hvertfald et kig værd! 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ET SMUT TIL KINA