SUMMER IS HERE!

et smut til dubai

12

3

4

5

6

7

8

9

10

11¨

12

13

14
Det blev et meget hurtigt smut til Dubai på vej hjem fra Kina og Hong Kong. Men det var et fantastisk smut til Dubai. Der var intet formål med turen udover ren afslapning, og så var det alligevel på vej hjem til Danmark, så hvorfor ikke stoppe på halvvejen.

Vi rejste til Dubai om fredagen – tidlig, tidlig morgen. Så vi havde hele fredag og lørdag til at se det hele, og så hjem til Danmark om søndagen. Hvis ikke du selv har været i Dubai, så må jeg hellere fortælle dig, at 2-3 dage i Dubai er rigeligt. Jeg nåede at se det ‘hele’, de vigtigste ting som turist. Men selvfølgelig kunne jeg godt havde brugt lidt flere dage at sole i, det klart.

Dubai er super fedt, især når man kommer direkte fra Kina – giga mega meget forskel på menneskerne, kulturen og pengene. Men det var jeg godt klar over inden jeg ankom. Vi boede på et super fedt hotel (Mövenpick hotel), med den lækreste morgenmadsbuffet og pool. Men vi havde godt nok en tidsplan at nå, nu hvor jeg jo SKULLE se det hele. Så det blev altså til lidt sol-slikkeri om formiddagen og så var det ellers bare afsti-afsted med taxa.

I kan selv danne jer et indtryk af de mange ting jeg så i Dubai, og hvis i har nogle spørgsmål til min tur eller til Dubai, så smid en kommentar i kommentarfeltet. Det skal helt sikkert siges, at jeg selvfølgelig godt kunne tænke mig, at komme tilbage til Dubai, for jeg var ærlig talt ret vild med det. Men sjiiiit det koster mange dadler at leve og ånde der, så det må blive engang om 100 år!

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SUMMER IS HERE!