YESTERDAY

HEJ FRA MIG

collageHej, nu får i en lille opdatering fra en travl mig der rejser i morgen tidlig. Jeg glæder mig helt vildt, februar måned bliver simpelthen for sindsyg. For det første, så flytter jeg d. 1/3 – så der skal pakkes og forberedes. Jeg flytter hjem til min kusine, som har en lækker lejlighed ude på Amager, så endelig kommer jeg ind til byen. Jeg glæder mig helt vildt, det bliver så lækkert. Lige nu er jeg i praktik i 3 måneder (jeg er halvvejs nu), ja det vildt nok. Allerede 4. semester, dvs. at jeg er færdig på kea til sommer, og hvad skal der så ske? Jeg søger ind som noget eventkoordinator regner jeg med. Jeg kommer nok til at søge lidt af hvert – men det skal jeg nok skrive mere om i et andet indlæg, men hey – det er jo lige om snart man skal søge. Tilbage til praktikken: jeg er i praktik nede i Boutique Røpstorff og jeg har startet en webshop op som er så fin, synes jeg selv haha. Så sig det videre til jeres mødre og find os på facebook ‘Boutique Røpstorff’. Jeg er færdig med min praktik i marts måned, hvor jeg så skal skrive praktikopgave og til eksamen, lækkert. Og yes yes så fylder jeg 23 snart jo! MEEEN, februar måned er en spændende måned for mig, der skal ske en hel masse. En masse gode ting for mig personligt og ting som kan være med til at udvikle mig på mange gode måder.

I morgen rejser jeg til Thailand og jeg skal være væk i 7 dage. Det bliver simpelthen så fedt og jeg glæder mig helt vildt. Jeg rejser afsted med et fedt team, så spændende. Mere om det på et senere tidspunkt, jeg skal nok lave indlæg om turen når jeg er tilbage <3

Jeg håber i har det lækkert og jeg lover at opdatere min instagram profil med flotte billeder fra Thailand 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

YESTERDAY