3. DEL AF KATHRINE I THAILAND

4. DEL AF KATHRINE I THAILAND

6collageHaha, lige et godt råd: pas på med at sove uden for om natten i thailand^ man bliver jo næsten spist op af sultne dyr. IMG_3057IMG_3195collage1IMG_3084collage5IMG_3192

Da drengene var taget afsted, tog vi piger en tuktuk taxa ind til Pattaya by hvor vi tullede rundt og hyggede i hinandens selskab. To af pigerne fik ansigtsbehandling – 50 minutter for 76 danske kroner, ej men det er jo hjernedødt billigt – næsten gratis jo. Jeg tror jeg fortrød lidt, at jeg ikke selv fik en omgang, men sådan er det jo haha, min tålmodighed er nok ikke lige til det alligevel!

Efter en lang dag, tog vi hjem til paradiset hvor maden allerede stod klar og ventede. Vi valgte at blive hjemme den aften, hvilket nok var meget fint da mange af os var trætte. Dog endte det alligevel med fest i hytten, slangejagt og aftendukkerter.

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

3. DEL AF KATHRINE I THAILAND