2. DEL AF KATHRINE I THAILAND

3. DEL AF KATHRINE I THAILAND

3
IMG_3194IMG_3002IMG_3197IMG_3201IMG_300812735687_10207250393352226_1337822147_nIMG_302064IMG_3202IMG_302375Det var ikke meget søvn vi fik i de dage vi var afsted, vi havde alt for travlt med at hygge os. Men okay? Man kan sgu sove når man bliver gammel. Vi brugte alle dagene på at blive fotograferet, vi skulle jo helst fange den gode sol, og den forsvinder tidligt i Thailand så vi knoklede der-ud-af #dauda.

Denne dag spiste vi på Hilton. Jeg har aldrig set noget smukkere, det var på 34. etage og nok med den smukkeste udsigt ud over Pattaya. Vi fik et bord i et lukket lokale, ret sejt faktisk og så skulle der ellers bare vælges noget lækkert mad og vino. Maden var DELICIOUS, jeg var ret hurtig om at spise min – som var en bøf, jeg spiser normalt aldrig rigtig bøf og hvad der ellers høre til, men det smagte simpelthen så lækkert, det var bare mumsfilibaba hele mad og vino oplevelsen. Efter vi havde spist satte vi os uden for, ude på en tagterrasse, her var der DJ på, DJ-ÖTZI som jeg hurtigt fik døbt ham. Her hyggede vi nogle timer, og så stak nogle videre i byen imens vi andre jagtede en tuktuk-taxa hjem til paradiset hvor vi her trillede i seng.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

2. DEL AF KATHRINE I THAILAND