1. DEL AF KATHRINE I THAILAND

2. DEL AF KATHRINE I THAILAND

IMG_2873Tirsdag morgen vågner vi ved, at søde Mia kommer løbende op ad trappen helt forvirret og beder os pakke vores kufferter, chefen havde altså fundet et hus der var bedre end det vi boede i. Vores første reaktion var ‘say what’ hvad fejler det hus vi bor i? Men da tuktuk taxaen hentede os, og vi kom over i det andet hus kunne vi selvfølgelig godt forstå det HAHA! Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende, man kan jo ikke kalde det her for et hus, nærmere et hotel. Hvis vi var i chok over det gamle hus, har jeg ikke ord for hvad vi var da vi ankom til det her paradis.

Det var kæmpe stort: 5 store værelser, kæmpe fælles køkken, pool område, sø osv osv. Selvfølgelig var der også butlere på fra morgen til aften, vi lærte hurtigt den ene at kende, han var simpelthen så sød ‘Golf’ hed han, han var en rigtig dejlig thai. Ham kan jeg ikke beskrive for han var ubeskrivelig. Golf gjorde alt, også selvom han til tider ikke orkede.. Fx hvis vi manglede noget, og vi skulle ud og køre – blev han jo nød til at tage med. Golf sagde altid “yes yes sir” ligemeget om det var en pige eller dreng der snakkede til ham. Ih hvor jeg godt kunne bruge et lille smil fra Golf lige nu, han var så fantastisk!

Det sjoveste ved butlerne var, at de virkelig har en god hørelse, altså hvis ikke vi kunne finde Golf og vi spurgte de andre hvor han var, gik de rundt helt forsigtigt “Golf, Golf” og så kunne han komme løbende fra den anden ende af området “yes yes sir”, “gap gap” og “no sleep for me”. Golf er en verdensmand, slut prut.
IMG_2878 IMG_2881 IMG_2897 IMG_2920 IMG_2924 IMG_2950 IMG_2958
2 IMG_2971
Efter en lang og produktiv dag, som faktisk gik bedre end jeg havde forventet gjorde vi os klar og tog ned til Pattaya by. Her gik vi lidt rundt på markederne, så byen an og fandt et fantastisk sted at spise, det var et udendørs sted oppe på et tag – sådan lidt a’la skybar, så sejt! Vi fik VIRKELIGT god mad, gode drinks og så var det ellers bare videre ned i byen. Der var ikke det vi IKKE fik oplevet denne aften (ping pong show er inkluderet her). Ærlig talt var jeg lidt skuffet, jeg havde regnet med det var vildere faktisk. Jeg tror de fleste fik nok, også daffede vi hjem til paradiset og hyggede videre.
IMG_3198 IMG_3200 3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

1. DEL AF KATHRINE I THAILAND