AUDACE.DK

TILLYKKE TIL KATHRINEHOVGESEN.DK

3

I dag fylder bloggen fem år, hold nu kæft hvor tiden flyver afsted.

Det har været fem seje år, med en masse medgang og modgang. Det har været fem år med fantastiske oplevelser, ikke nødvendigvis pga. bloggen – men pga. de ting der har været sket i mit liv de seneste fem år. Det har været fem år med: kæresteskift, flytte hjemmefra, studenterhue, pubertet og et eller to knuste hjerter. Det har også været fem år hvor jeg har lært rigtig meget om mig selv, om mine grænser og om at kaste mig ud i nogle ting og det kan jeg til gengæld takke bloggen for.

Jeg er færdig med at undskylde over for mit manglende blogging har jeg besluttet mig for. Jeg har indset for længe siden, at jeg må prioritere vigtigere ting end den, selvom jeg nu har været meget glad for at være aktiv herinde. Jeg sidder dog ofte, og læser gamle indlæg og kigger på gamle billeder – og derfor kunne jeg aldrig finde på at slette den (i hvertfald ikke lige foreløbig)

Jeg håber, at i indtil videre har nydt at følge med, jeg har i hvert fald sat pris på at have jer herinde!

Kæmpe kys & kram fra mig til jer <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUDACE.DK