GLITTER

NEW YEAR INSPO

collage collage11. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

Så ladies, hvilken en kan i bedst lide? Jeg synes virkeligt det er svært, det ender sikkert med, at jeg finder en kjole som jeg har liggende herhjemme og bruger den nytårsaften. Men nr 4. kunne jeg godt overveje, den er vildt fin. Nr 2. er også en fin sag! Men det er helt sikkert en kort-sort-sag jeg ender med at tage på! Jeg kan huske for nogle år siden, der var det vigtigt for mig at have meget lange kjole på – sådan lidt galla stil. Jeg kan også huske, at jeg ikke var den eneste der havde det sådan haha! Det er nu meget sjovt, at tænke tilbage på de nytårsaftener man har fejret, det er ikke fordi man kan blive særligt inspireret. Kun sidste års nytårsaften, uh – der havde jeg en meget fin kjole på. Det bliver svært at toppe den!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GLITTER