NEW YEAR INSPO

BETTER LATE THAN NEVER

collageI år har jeg ønsket mig lidt af hvert som i nok kan se. Jeg regner stærkt med at år 2016 enten bliver året hvor jeg flytter (for anden gang), enten til usa eller også finder jeg mig en sød lejlighed et sted, derfor har jeg i år ønsket mig en masse gode/nyttige ting. Jeg har ønsket mig en ipad mini, den kan man altid bruge og det er meget godt med en mellemting af sin mobil og sin computer. Derudover har jeg ønsket mig en del køkkenmaskiner, pander og gryder. Så har jeg ønsket mig lidt pynteting, noget nyt sengetøj, en Viktor rolf parfume og gavekort til forskellige steder!

Hvad har i ønsket jer i år? og glædelig jul <3

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NEW YEAR INSPO