STØVLE SNAK

PANDEHÅR

IMG_0132 collageDet er så typisk mig:

Med mit hår skal jeg ikke bruge mere end to minutter på at bestemme mig for, om jeg skal klippe det, farve det, krølle det eller glatte det. I onsdags havde jeg en lille krise med mit hår og valgte derfor at ringe til en frisør der lige havde tid til, at fikse mit pandehår og bum, en time efter havde jeg fået klippet mit pandehår. Hun spurgte endda flere gange: “er du nu helt sikker?” øh ja 1, 2, 3 klip.

Har jeg fortrudt? 

I momentet glemte jeg måske at jeg har krøller normalt, så når jeg har mine krøller skal jeg lige lære at style det, men ellers ser det nu meget sødt ud. Nu ligner jeg for alvor en på 12, hvilket jo er SUPER.

Heldigvis er det jo ikke værre end, at man kan tage nogle klemmer og sætte det op de dage hvor det virkeligt er irriterende at få hår i øjenene, ELLER de dage hvor det regner – hvilket det jo gør hver dag i disse dage. Det er jo ikke blevet klippet ‘nørrebro kort’. Det havde jeg nok fortrudt ret hurtigt 🙂

Jeg går med tanken om at farve mit hår, nu skal der i hvert fald snart ske noget mere, jeg er vild med det. Hvordan har i det med jeres hår? er i spontane? 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

STØVLE SNAK