A DAY IN CENTRAL PARK

#WEWILLNEVERFORGET

3 4 5 6 7 8 9 10 19 collage 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 1Det er svært for mig, at skrive det her indlæg. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare med ord, hvor smuk en dag det har været. En smuk dag med utrolig mange følelser involveret. 9/11 husker jeg meget tydeligt, vi havde en udvekslingsstuderende fra usa boende hos os, og hendes far havde et møde i world trade center. Så da vi så i nyhederne hvad der var sket, startede panikken. Heldigvis var mødet enten aflyst eller rykket, så der var ikke sket ham noget. Til gengæld, er det så forfærdeligt det der er sket – og det gør mig så frustreret og ked af det.

Som nævnt tidligere, var vi i NYC nogle måneder efter 9/11, vi så ødelæggelserne, mindevæggene, og vi mærkede den kolde/triste stemning der var i hele byen. Det var så forfærdeligt, jeg glemmer det aldrig. Jeg nåede aldrig selv, at se world trade center – men min far har været oppe i det nogle år før vi rejste derhen. For 10 år siden var vi NYC igen, der var stadig ikke sket så meget, så det var ret vildt at komme tilbage i år og se det nye tårn, og se museet.

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg IKKE græd en smule inden på museet, hold kæft hvor var det sørgeligt. Det der skræmte mig mest, var nok de billeder der kørte på væggene med ‘efterlysninger’ af familiemedlemmer, venner og bekendte som ikke var kommet hjem på dagen. De sedler så jeg hænge på stolper da jeg var i NYC første gang, nogle måneder efter 9/11. Der tror jeg, at der trillede en tåre eller to.

Så alt i alt var det en kæmpe oplevelse at komme tilbage, og se det – og samtidig få lov til at mærke stemningen. Jeg synes stadig den er lidt trykket lige der, men det hjælper lidt med alle turisterne over det hele. Det er det hele værd, hvis du står og skal til NYC snart!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

A DAY IN CENTRAL PARK