NYC / BROADWAY SHOW

SATURDAY IN NYC

b18Jeg startede ud i det her outfit: grønne busker, sort t-shirt, grøn jakke og sorte ‘tynde’ sneakers, fordi jeg troede at vejret var ligeså lækker-varmt som igår, men jeg tog fejl. Efter vi havde spist morgenmad måtte vi alle sammen vende om og gå tilbage til hotellet for at skifte til noget meget varmere tøj – SELVOM solen har været på hele dagen. Shit hvor har det været koldt i dag, jeg tror det var højest 12 grader. Gud nej, jeg tør slet ikke tænke på DK lige nu, og vinteren.

Heldigvis har jeg købt min vinterjakke herovre, så jeg skyndte mig at tage den på – samt skifte bukser og sneakers til noget lidt varmere. b b1 b2 b3 b4 b20 b5 b6 b7 b8 b9 b10 b11 b12 b13 b14 b15 b16 b19 b17

Normalt plejer jeg at æde mig fed i french toast til morgenmad, i de første mange dage vi er herovre. Men puha, bare efter en uge med lidt pandekager her, lidt æg her og lidt kage her, har jeg fået nok. Og så plejer jeg at spise havregrød og frugt resten af tiden, hvilket jeg så gjorde i dag. Efter morgenmaden skulle vi ud og gå “lidt” – vi har gået HELE dagen, så mine fødder er helt smadret lige nu – så jeg glæder mig til at ligge mig under dynen om lidt. Vi gik fra vores hotel hen og så ‘the high line’ som er en nedlagt højbane her i NYC, det er nu blevet lavet om til en ‘park’ hvor man kan følge hele sporet og se en masse spændende ting på vejen. Det fik vi meget af tiden til at gå med, bare se på billederne.

Vi spiste frokost på en amerikansk diner, som øhmmm.. var okay – det var i hvert fald en oplevelse, takket være tjeneren som helt sikkert enten var på stoffer eller havde tourettes syndrom. Underholdende var det, heldigvis synes han også selv at det hele var meget sjovt!

Btw, der er åbnet en tiger butik i NYC – ‘flying tiger’. Jeg tror vidst nok det er den eneste tiger butik herovre, ret sejt.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NYC / BROADWAY SHOW