LØRDAGS OUTFIT

MORGEN SHAKE / INSPIRATION

hejMin morgenmad består af en kop te inden jeg går ud af døren og en shake-to-go. Jeg laver min shake ud af banan, peanutbutter, isterninger, mælk, honning og havregryn. Ind imellem kommer jeg lidt chokolade proteinpulver i eller en smule kanel, det skifter lidt efter hvad jeg har lyst til – eller hvad der lige er derhjemme. Det er simpelthen så nemt, det mætter godt og så smager det bare dejligt. Jeg fandt opskriften HER! En super hjemmeside, med en masse forskellige opskrifter eller til hvis du lige står og mangler lidt inspiration. Hvad spiser i til morgenmad? 

1 kommentar

  • Hvor lyder det dejligt lækkert og nemt!
    Personligt elsker jeg kakao havregrød, det tager like 5 minutter at lave og det smager himmelsk 🙂
    Vi har i sidste uge lavet en blog, og håber du vil kigge forbi. Der er ikke så meget på bloggen endnu, men det kommer der i løbet af de næste par uger. Bloggen omhandler fashion, indretning, kost og træning.
    http://soedeliv.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LØRDAGS OUTFIT