EFTERÅRSFRAKKER / INSPIRATION UNDER 1500 KRONER

INSTALATELY / @KATHRINEHOVGESEN

3 2 1De sidste par uger har jeg gået vildt meget i jeans, og kender man mig godt – ved man, at det ‘plejer’ jeg normalt aldrig. Jeg går normalt altid i leggings, strømpebukser eller ingenting. Jeg er vild med den klassiske jeans farve, den passer BARE til det hele.

Jeg har på det seneste været rigtig god til at forkæle mig selv og min krop. Jeg har valgt at ændre min kost – sådan næsten da, men jeg er i hvertfald begyndt at tænke over hvad jeg propper i den. Jeg har været god til at få proteiner og varieret kost, derudover drikker jeg næsten ingen faxe kondi eller coca cola og det er fandme stort haha. Jeg har været mere aktiv i fitness centeret, og jeg har været god til at lave gode sunde pandekager til morgenmad, gode smoothies og bagt en helt masse proteinbarer så jeg har en snack til frokost, ih hvor er jeg bare god og sund (lad os se hvor længe det holder – se bare billedet af kagen i collagen puha). High five til mig selv, nu mangler jeg bare alt den energi der gerne skulle følge med når man sådan omlægger sit liv hmm..

Jeg har fået købt min yndlings duft ‘bronze goddess’ fra estée lauder som du kan få fingrene i HER! Den er simpelthen så fantastisk, så hvis du er til kokos og vanilje, så er det lige noget for dig. Jeg har derudover købt mig fattig i øreringe og armbånd – en i hver farve, og så har jeg købt mig selv en MEGET flot ring.

Jeg har altså også været en smule beruset, både her på sjælland men også i det jyske. Jeg har været på ferie – blevet lækker brun. Nu er jeg en blegfis igen, great. Jeg har købt noget lækkert tøj – som jeg ellers liiiiige havde glemt alt om (tak til instagram for at minde mig om mine køb), været social, været ikke så særligt social, været syg og ‘prøvet’ at passe min skole imens – det er helt sikkert nemmest, at møde op hvis man ved, at man har tidligt fri. Jeg har gået på arbejde, holdt søndage i nattøj, set den nye Cinderella film (fucking god, jeg græd tilsidst i filmen). Ja, og så har jeg også haft en kæreste og brugt meget af min tid i det jyske. Så jeg har alligevel haft lidt at se til på min instagram ‘lately’. Du må gerne følge med derinde @kathrinehovgesen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSFRAKKER / INSPIRATION UNDER 1500 KRONER