SATURDAY IN NYC

A DAY IN CENTRAL PARK

1 21 16 17 2 3 5 18 8 6 13 7 4 9 10 11 12 19 20 15 14
I dag lejede vi allesammen en cykel, og cyklede rundt i Central Park. Her fandt jeg hurtigt ud af, hvor dårlig form jeg er i. Anyway, det var en rigtig dejlig oplevelse, vi havde det vildt sjovt og vi var mange gange ved at køre andre ned, køre ind i hinanden og vælte på cyklen – men ingen kom helt til skade heldigvis. Sidste gang jeg var i Central Park, kørte vi i hestevogn – så vi fik ikke lov til at se det vi gerne ville, så det fik vi denne gang. Vi fandt H.C. Andersen, Strawberry fields (mindeplads for John Lennon), Boathouse – hvor vi stoppede op og fik noget at drikke og noget at spise.

Et godt råd, hvis du vil cykle en tur i Central Park og du skal leje en cykel: Du skal ikke leje en cykel ved indgangen af parken, hellere følg med de mest irriterende mænd et godt stykke vej væk fra Central Park, du spare en masse penge + du har den i længere tid. Og en time er ikke nok 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SATURDAY IN NYC