You don't need really expensive clothes to look cute.

What a lovely weather today!

1 2 34hejPoncho med ærmer, hvem sagde smart? Jeg er typen der ALTID fryser, derfor er min jagt på varme trøjer gået igang. Jeg synes den er rigtig fin og til at starte med, kunne jeg ikke rigtig bestemme mig for, hvilken farve jeg skulle have mig. Jeg endte altså med den lyse, da jeg i forvejen går meget i sort som i kan se på billedet. Jeg er vild med frynserne forneden, den ville matche super fint til mine mokkasiner. Jeg købte den igår til 299.95,- og du kan købe den HER! Brug koden ‘bloggersdelight‘ der giver dig 15% på womens fashion på alle ordrer over 499,-. Rabat koden gælder tom. 30/9-2015!

Jeg er på dupperne igen, efter mine 4 sløje dage – men jeg er stadig træt og jeg har stadig svært ved at komme op om morgenen (det har dog ingenting med mine sygedage at gøre). Jeg tror det har været en alt for lang sommerferie, og en måske lidt for hård start på 3. semester. Tænk at det allerede er 3. semester – det er jo helt vildt som tiden flyver afsted. Efter jul står den på praktik i næsten tre måneder, jeg har søgt og søgt og venter spændt på svar. Jeg har desuden også fundet ud af, hvad det er jeg skal efter sommerferien, hvor jeg jo er færdig med kea og kan kalde mig selv for e-designer. Det hele er meget spændende, men jeg må komme nærmere ind på det, på et andet tidspunkt.

Jeg håber i har haft en dejlig dag og at i får nydt det gode vejr. Man må jo nyde det mens det er her!

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

You don't need really expensive clothes to look cute.