What a lovely weather today!

TODAY’S LOOK!

5 6 7 collage1 collage
brugJeg har købt mine boyfriend jeans på Gran Canaria, i en mango butik. Jeg har fundet dem på nettet til jer HER! De ligger til 399,- hvilket jo er billigt nok. Jeg har virkeligt været glade for mine og brugt dem rigtig flittigt, både til skjorter men også fine toppe og en høj hæl! 

Jeg fik ikke planlagt nogle indlæg til jer igår, så det blev til et sent et idag – det beklager jeg! Jeg har simpelthen haft så meget at se til idag, og det vil jeg nok have de næste par dage også, lige indtil jeg rejser. Men jeg skal alligevel prøve, at få planlagt nogle indlæg til jer, så jeg ikke skal stresse så meget over det. Jeg håber i har haft en dejlig dag og igen idag nydt vejret. Det er så fantastisk, at det er så flot et vejr – man bliver helt glad i låget. 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

What a lovely weather today!